< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 23 Февруари 2004 | Начална страница | Сряда, 25 Февруари 2004 ->
Вторник, 24 Февруари 2004
14:45

Не знам вчера къде съм гледал но определено 600-те съобщения не бяха за 6 шест часа. По-скоро за 4 дни.

21:30

Ухааа системата за коментари към дневника е почти готова. Стана много добре, остава съвсем малко за довършване и утре ще е тук.

23:59

Най-накрая гледах Pitch Black, филма който изстреля Vin Diesel. Започвал съм го три пъти и всеки път стигам до средата. Веднъж съм гледал последните 5 минути от края. Този път го гледах целият и хареса ми много. Беше заснет много добре. Най-много ми хареса кадъра, в които "автомобила" минава пред планетата, която прави затъмнението на бинарната система. С нетърпение чакам през лятото да излезе Chronicles of Riddick.

Другият филм, който гледахме тази вечер беше Black Hawk Down. Изобщо не успя да ме впечатли, почти през цялото време се ядосвах на това колко некъдърно действаха американците. Пълни аматьори! Може би шефовете им са си мислели, че като са американската армия и всички трябва да се наведат. Лично аз не бих се занимавал да пращам войската да хваща някакъв си местен бабайт (който така или иначе е направен такъв от бездействието на самите американци, справка Rogue Warrior). Бих пратил малка група специални части (тюлени, делти) през ноща просто да очистят негрото и проблема да се реши много бързо и чисто.

Доста са се постреляли в Сомалия, в тази случка - 19 убити американци и НАД 1000 сомалийци. На това му викам успешна мисия! Американците изкараха късмет, че местните бяха по-големи нещастници дори и от тях. Нашето общо мнение беше, че ако се опитат да направят подобна акция в български град и сме така добре въоръжени, както бяха сомалийците, ще им скъсаме задниците.

Интересно как са сметнали над хилядата сомалийци. Според мен просто са ползвали някакъв процент от изстреляните боеприпаси. Подозирам, че убитите негра са повече.