< HomePage | Снимки
<- Петък, 27 Февруари 2004 | Начална страница | Неделя, 29 Февруари 2004 ->
Събота, 28 Февруари 2004

Петъчната вечер продължи дълго (до около 7 сутринта, днес). Беше много весело, за пореден път се случва, да отидем в Blaze и да има нови запознанства и як купон. Хитрина за вечерта /сутринта/: вместо големи водки със спрайт, пиите малки - така по-дълго ще сте в час да не говорим, че след определена бройка изобщо ще можете да сте в час, за разлика от случая, когато пиете големи.

Хазяите ме изненадаха "приятно", като първо ме събудиха в ужасяващият за събота ранен час десет и след това ми сервираха, че щели да продават апартамента, така че щяло да се наложи да си дигам чукалата по някое време. Мразя да се местя, мамка му!

Следобед - спортен полуден. Тенис на маса (без мен, посрещах Glenn на летището) и след това билярд. Изиграхме само няколко игри, защото се засрамихме пред дамите на бара, който ни гледаха. За пет минути три топки не е много зле (и трите бяха бели, обаче).

След изморителните занимания решихме да повторим Дивака от сутринта. Пак на смяна беше екип две - персонала, който вчера /и днес пак :(/ ни гледаха сеира.

Има много смели хора на този свят (или много пияни). Хем ни гледа че сме четирима мъже на масата и не може да прецени, че този който е много пиян и се закача с девойките, не е хубаво да му скача на бой. Да беше дошъл просто да ни каже да си го укротим.

Аз така и не разбрах какво стана но в един момент някакъв момък скочи да се бие. Нямаше как да стане тази работа. Достатъчно беше Big Tony да стане с целите си над 1 и 90 (140+ кг.) и пича да се успокои. И по-добре, защото ако трябваше и аз да ставам щеше да стане страшно (не, не е скачал на мен на бой, аз съм кротък като пийна).

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Хах, браво бе, то и аз така или бия или бягам, до сега само съм бягал!

Написа freax0r на 01-Mar-2004 17:29


Ние не сме се били :) даже нямахме и намерение, ама явно на други хора им е по-тънка кожата и не издържат...

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 01-Mar-2004 22:49