< HomePage | Снимки
<- Сряда, 3 Март 2004 | Начална страница | Петък, 5 Март 2004 ->
Четвъртък, 4 Март 2004
23:28

Кампанията "Не на RSS агрегаторите" създава буря в чаша за текила пълна с вода. Дори без да почнала самата кампания. Е, както казала мухата, малко преди да започне да хапва с две ръце от лайното - "Всичко е въпрос на вкус". Който иска да си клика, който иска да си агрегира (каква хубава българска дума, да си сипеш една водка от умиление, ебаси).

Мина втората (първа за мен) лекция по Мрежова сигурност за този семестър. Хората са чувствително по-малко от предишният семестър. Дали са се уплашили от нещо? Не знам. От другата седмица аз съм лектор и ще ми се стъжни живота от подготвяне на лекции. Какво да се прави...

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Jore,ami tvoite lekzii kzto ti kazvahme minalata godina da gi zapishesh ti ne go napravi i sega olele.No vse pak si mislia che tvoite lekzii sa edni ot nai vpechatliavashtite za kursa.Mejdu drugoto razbrah che testovete bili mnogo trudni i ne kato za studenti ta che mojete malko da namalite tempoto.Kaji koga sa i ako moga shte namina niakoia vecher za da se vidim.A zashto ne i da piinem nikoia vodka:)))
Pozdravi
Vili

Написа Vili Dimitrov на 07-Mar-2004 10:30