< HomePage | Снимки
<- Неделя, 4 Юли 2004 | Начална страница | Вторник, 6 Юли 2004 ->
Понеделник, 5 Юли 2004

Застрахователи ама не от ония с вратовете. Тия Alianz ще вземат да излязат свестни.

Не ме мотаха. Попълних си бланката, че съм некъдърен шофьор, огледаха колата, написаха какво трябва да се смени и ми казаха, като се оправя да им донеса фактурите да ми върнат парите дето съм им дал.

Даже се бъзикат "Тия мантинели викат, май ги слагат на грешните места, гледай блъскат се хората в тях" :) Да бе, а иначе ако няма мантинела, бонзай и полет, като в трите хикса. Айде нема нужда.

Ще видим дали ще стане толкова просто с фактурите, както ми обясниха.

Няма да ходя в София Франс Ауто, защото разбрах че там с яки връзки ще ме мотаят поне 2-3 месеца. Ебаси, ако съм без връзки - кво, половин година ли ще ме мотаете бе? Вземете си построете новия сервиз. Първи сте по продажби в България, а се излагате като кифладжий. Френска му работа /ма не от оная приятната/.

---

Това "Бар Прага" е нещо като лобно място. Четвърти път отивам, четвърти път се напивам. Ако няма рима, здраве да е. Иначе бакарди с кола си е класика. Честно казано нямаше нужда след това в дивака с Антон да изпиваме и бутилка бяло вино, но кво да се прави. C'est la vie.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

За френското вино ли иде реч?:)))

Написа Snejina на 06-Jul-2004 14:30


За Траминер Хан Крум.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 06-Jul-2004 14:36


Абе и аз у Прагата отидох за може би пети път ама за сефте се махмурлизирах... Другия път ша избягвам adminspotting-ът... :)

Написа Бобсън на 06-Jul-2004 16:04


ДЗИ имат техни сержизи и са по добри

Написа ili на 05-Jun-2006 20:00


Може и да имат, само дето ДЗИ не ме кефят. Както се казва не може със стари курви нов бардак да правиш.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 05-Jun-2006 20:16