< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 25 Октомври 2004 | Начална страница | Сряда, 27 Октомври 2004 ->
Вторник, 26 Октомври 2004
12:37

Вчера гледах "Жената котка". Точно каквото очаквах - нищо. Ако нямате излишни пет лева и два часа време, не се занимавайте. За феновете на Холи Бери, препоръчвам "Джеймс Бонд" там поне е по цици. За хората който не обичат котки (аз), филмът ще е дори по-досаден. Следваща цел за гледане Alien vs. Predator. Пак ще е тъпотийка но поне ще има стрелби и извънземни. За "Терминалът" още се колебая, Том Хенкс не ми е от любимците, пък описание на филма от сорта на "едно микрообщество, което отразява американското", никак не ми звучи интересно.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Ето едно блог-ревю на Lemon за "Терминал" :
http://lemon.blogg.de/eintrag.php?id=13

И аз още се чудя дали да го гледам.

Написа Христо Илиев (www) на 27-Oct-2004 09:16


Филма е забавен , според мен си засужава

Написа Георги Иванов на 27-Oct-2004 12:19


И аз не обичам котки, още повече ако ги играе Холи Бери (кой изобщо я набеди за актриса?!) Виж, за "Alien vs. Predator" веднага наострих уши (по-точно "очи"). Голям съм фен на филмите, игрите съм ги изиграл и като марина, и като alien, и като predator. Знам, че ще правят филм, ама чак пък да съм изтървал, кога са го направили? :)
Я, драсни 2-3 реда, кога и как ще го дават. На теб по-вярвам, отколкото на програмата на кината :о

Написа Vladimir Gerdjikov (www) на 27-Oct-2004 18:50


Alien vs. Predator съвсем скоро ще е по кината. Тук в "Арена" вече няколко пъти му гледам рекламата. Филмът вече го има по phree-тата със сравнително добро качество. Не очаквай нещо дълбоко, само як екшън!

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 31-Oct-2004 18:43