< HomePage | Снимки
<- Сряда, 17 Ноември 2004 | Начална страница | Петък, 19 Ноември 2004 ->
Четвъртък, 18 Ноември 2004
15:52

Вече си имаме домашен любимец. Не е куче, нито е котка (блях!), а една ГОООЛЯМА скалария, която засега живее в една широка ваза, но скоро ще се премести в удобен аквариум с всички екстри, помпи, нагреватели, телевизор, DVD и т.н. Запознайте се с рибата Пепи. Казва се така, защото не знаем дали е момченце или момиченце /няма пола, под която да погледнем :)/

23:59

Сравнително бързо се справихме с проверката на тестовете по мрежова сигурност. Като цяло резултатите са прилични (средно 22 точки от 30 възможни). Имали сме и по-добри и по-лоши.

След проверката ходихме да гледаме кино - Alien vs. Predator. Мислех да не го гледам, защото бях решил, че ще е простотия и бях прав донякъде. Историята е глупава, обаче всичко останало е изпипано и лично на мен филма ми хареса. Допълнителен бонус беше трейлъра на Star Wars Епизод 3. Представете си Императора как казва "Rise Lord Vader" и чувате познатото дишане в кислородният апарат! Човек може да се удави в собствената си слюнка докато точи лиги и чака краят на март догодина, когато ще излезе Епизод 3.

BTW: Превода на заглавието на филма е ужасяващо трагичен "Отмъщението на Ситите". С тия "сити" колко майтап ще падне.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Рибката е малка и е рано да я гледаш под полата, че да не те обвини някой в педофилия ;)

Иначе като порастнат мъжките скаларии стават по-едри от женските, имат по-високо "чело" и изявено по-дълги плавници с дълги ресни. Обичат по-дълбок аквариум и имат кофти нрав - като избеснеят (без някаква очевидна причина) започват да се шматкат насам натам из аквариума като често изскачат от него обикновено приземявайки се на пода, затова не пропускай да слагаш покривно стъкло на аквариума ако не искаш някой ден да я намериш съсухрена на пода...

Ако и купиш и дружка(и) гледай аквариума да е не е малък, че стават агресивни една към друга и още повече беснеят...

Написа yovko (www) на 18-Nov-2004 20:02


А отмъщението на гладните :)

Написа sasho (www) на 19-Nov-2004 20:52


А ако започне да те дразни си вземи една бета. Освен че атакува гупи показват и малко агресивен характер и към скаларии. Ефекта се изразява в наръфани перки :)

П.П. вземи си и малко хелери (не са хищни и агресивни), множът се по-бързо и от някои малцинствени групи в БГ

Написа GigaVolt (www) на 22-Nov-2004 13:46


Не искам да и изяждат перките. В нета пише, че скалариите и с брабусите хич не се понасят, така че и такова чудо няма да взимам за компания.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-Nov-2004 16:23


ei nqma da barate ribkite be ,ybiici :D :D :D

Написа spascho на 06-Aug-2007 09:12