< HomePage | Снимки
<- Петък, 11 Февруари 2005 | Начална страница | Неделя, 13 Февруари 2005 ->
Събота, 12 Февруари 2005

Голяма веселба този конкурс за Евровизия. Не стига, че технически се дънеха, ама и Слави направо ги утрепа, като излезе и каза, че няма да пее, защото конкурса е купен. Дори описа и точно как е станало. Купили за 50 хилки Prima карти и изпрати от тях SMS-и. За един ден, неговите "приятели" от Каффе от 3000 гласа, станали на 60000. Мани ми точно както каза стана. Тези спечелиха с толкова гласове колкото той "предсказа". Део и уфтцътъ покрай него пък какви ги плещеха, нямам думи.

Див купон. Точно по български. Кефи яко, кърти миФки!

Това да е за урок на всички идиоти и полуидиоти, които си въобразяват, че пращайки SMS-и, нещо зависи от тях.

Задачка за Канал 1. Не знам кой външен продуцент прави предаването "Рекламна пауза", ОБАЧЕ моля Ви, нека поговори с водещата и да я плесне през ръцете (лицето) за два гафа, които прави.

Гаф #1 - разбирам, че с русата си главица не може да запомни текста, ама като чете от телепромптера да го прави по-незабележимо! Това ще рече да гледа КЪМ КАМЕРАТА, а не 4 градуса вляво, защото гледащите я на телевизора имат чувство, че са кривогледи.

Гаф #2 - уважаема водещо, изчакайте да светне червената лампичка на другата камера и тогава си премествай погледа, защото не е любезно да отвръщаш поглед от зрителите! Да не говорим колко е дразнещо. Всеки път, когато го направиш ми иде да ти ударя един тупаник по суратя.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Велком то страната на киселото мляко ;)

http://www.arenabg.com/torrents/download.php/3338/Eurovisia.and.Slavi.%28cut%29.TVRip-slimi.avi.torrent

Написа Alex (www) на 13-Feb-2005 14:13


Най-сетне изиграха селяндура с неговите номера.
Хак му е!

Написа SL на 13-Feb-2005 17:27


Хай, Евровизията иди-дойди, но какво да кажем като разни такива културо-опорочителни похвати биват поощрявани на най-високо правителствено равнище?

Цитирам:
"Искам да благодаря на прекрасните изпълнители, които чухме. Смятам, че ако се явят на националния фолклорен фестивал в Копривщица, те със сигурност ще отмъкнат голяма част от призовите награди. Аз им го пожелавам."

Ще "отмъкнат" значи наградите. А не, ще спечелят или някое там друго по-средновековно понятие. Камо ли пък да си "заслужат" некоя награда.

Въпросния цитат си има контекст, който е според мен поне донякъде тъжен. Г-н Президентът на републиката пътувал до Украина и присъствал на празници на Българите в Одеса. И държал реч, която я има и на

http://www.president.bg/news.php?id=611

та значи Президентът пожелава на изпълнителите да "отмъкнат" наградите от Копривщица. Ами така или иначе им е гостувал, да беше им ги замъкнал наградите направу да се не хабят хората да пътуват...

Написа Бобсън на 14-Feb-2005 10:23