< HomePage | Снимки
<- Събота, 12 Март 2005 | Начална страница | Понеделник, 14 Март 2005 ->
Неделя, 13 Март 2005

Имал съм да плащам две вноски на здравната каса. Откъде накъде, не ми е ясно, сигурно в няколкото месеца, които не съм се водил на работа. Добре де, като не работя, как да си плащам тъпите вноски бе, да ви еба майката? И защо изобщо трябва да си ги плащам, боли ме кура за тъпата ви здравна каса. Всеки път като отида на доктор си плащам като поп, а на вас за кво да ви давам пари? Да купувате уиндолси и селски програми за по 20 милиона долара ли? Или да карате хубави коли? Какво сте направили ЗА МЕН, за да ви кихам, моите избачкани с труд стотинки? Не стига това ами и ще заплашвате със съд, който не си бил платил една или повече вноски. Много се нервя от разни такива и си мисля, че ей така се появява насилието, подразнете ме още малко само.

Духачи.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Tо и аз имам да плащам за някои месеци за които не сам бил осигуряван през 2002, 2003 година но все нямам време да отскоча до Пазарджик. Както се вика да сам жив и здрав за да мога да пресъствам на лекциите за линукс за начинаещи и на мрежова сигурност в софиискиа. :-)))

Написа петър (www) на 13-Mar-2005 19:47


Да бе, ебати тъпанарите. И аз не съм си бил цяла година в България и искат да им плащам. Никакви пари за тия педерасти. Смърт и точка.

Написа Васил на 14-Mar-2005 04:10


И аз ги мразя тия:) Това си е чист държавен рекет. И аз като ходя на лекари си плащам. Освен, че имат интерес да ме лекуват и отношението е друго. Пък иначе се поинтересувах какви са последиците ако не си ги внесеш тия кинти. Говорих с някъв "експерт" не му помня името... спомена, че първо ти спирали здравните права! олрайт! след това документите се били предавали на неква си Агенция за принудително изземане:) Ми писах му на човечеца, че агенцията за принудително изземане мое да ми изземе скъсани чорапи... и той май ми се обиди:)

Написа freax0r на 14-Mar-2005 06:01


Тези трябва яко да се съдят в европейски съд, това си е чист рекет да им го...

Написа ecloga (www) на 16-Mar-2005 13:09


тия са големи боклуци. революция ще си докарат тия тъпанари. аз съм в частен университет и ебати филма. Значи плащам аз на университета сума ти пари а те осигуровка не ми плащат. Пък ония тъпаци от мародерската държава ще искат да им плащам.

да го духат бе.

трябва да се дигнем и да ги пребием всичките, да гори касата и парламента!!!

Написа Georgi на 17-Mar-2005 00:14