< HomePage | Снимки
<- Сряда, 20 Юли 2005 | Начална страница | Петък, 22 Юли 2005 ->
Четвъртък, 21 Юли 2005

Обикалях със Спас по магазините за да си купи мебели за новопридобитата квартира и междувременно си мислех каква психария си е качил на главата. Да обзаведеш един тристаен апартамент, в който има само спалня и два стола е меко казано "яко бачкане". Отделен е въпроса, че е свързано с едни гооооолеееееми пари които се дават, а дори и парите да не са проблем повече от нещата, които си харесаш като мебели се чакат между 4 и 8 седмици. УжасТ! Мислех да си търся необзаведена квартира но днешният ден силно наклони желанията ми към обзаведена.

След дълго обикаляне купихме два обикновенни шкафа с чекмеджета и вратички и тръгнахме да ги сглобяваме. Да ви кажа и това си е яко бачкане. Нищо чудно, че в магазините за мебели взимат между 5 и 15% от цената на купеното, за да ти го сглобят. Самото сглобяване изисква доста време, напъване и мислене. Ебаси за да сглобиш един прост шкаф трябва да караш една седмица ПУЦ. :-)

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Ми така е :) Антон можеше да го измисли по рационално :))))

Написа Мариян Захариев (www) на 22-Jul-2005 22:23


Хе хе, ми нормално! Това си е бая хардуерна работа, за вас софтуеристите. :p

Написа Коко на 25-Jul-2005 15:07


Затова Шведите от ИКЕА правят купища пари - отиваш, взимаш си мебелите разглобени, прибираш се удома и си ги сглобяваш бързо и лесно. Аз сглобих секция за книги за 10 мин - сам, единствено се нуждаех от чук, другите инструменти си идват с мебелите. ИКЕА е като Метро, отиваш, слагаш на количката пакетите, с мебелите на количката, заминаваш да плащаш и към вкъщи.

Написа Андрей (www) на 01-Aug-2005 15:13