< HomePage | Снимки
<- Сряда, 21 Юни 2006 | Начална страница | Петък, 23 Юни 2006 ->
Четвъртък, 22 Юни 2006

Гледах Shade - добър стар филм (2003-та година) за измамници и картоиграчи. Без да прозвучи пенсионерски, но старите филми са доста по-гледаеми от новите блокбастъри. Мисия невъзможна 3 едвам й издържах първите двайсет минути, а както и очаквах Шифъра на Леонардо на става за нищо и всъщност е абсолютна повърня (като се има предвид книгата колко е слаба, никаква изненада).

Не мога да се сетя някой нов филм в последната година да ми е харесал особено, така че Холивуд да не се чуди, защо му падат приходите. Като им е насран продукта, пускат по 20 минути реклами преди филм и вдигат цените на билетите какво очакват?

Или за тях законите на икономиката не важат? Ще им се.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Може би сте искал да кажете "Или за тях законите на икономиката НЕ важат?"...

Написа Даниел Панев (www) на 23-Jun-2006 09:36


Опа, правилно. Сега ще го оправя.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Jun-2006 11:29


Lucky Number Slevin r0x ;-] май само тоя ме е впечатлил.

Написа freax0r на 23-Jun-2006 14:08


вярно си е, че хубави филми в последните години трудно се намират, но ето някои заглавия през годините, които на мен са ми харесали:

dancer in the dark, breaking the waves, forrest gump, the radio, clockwork orange, the elephant man, hotel rwanda, кучешка любов (забравих как беше на испански; amores perros мисля), полет над куковиче гнездо беше хубав, доколкото си спомням. също така shining, the pianist, shindler's list, green mile.

част от заглавията са известни, някои са стари, други не особено. някои може би ще ти харесат, други ще са ти безинтересни, че и глупави. но ако имаш време, прегледай някои (особено танцьорка в мрака, хотел руанда, кучешка любов), ако не си го сторил вече!

Написа Стоилов (www) на 23-Jun-2006 20:23