< HomePage | Снимки
<- Събота, 15 Юли 2006 | Начална страница | Понеделник, 17 Юли 2006 ->
Неделя, 16 Юли 2006

Продължавам у дома да нямам кабелен интернет, което ме принуди да се мъкна до офиса, за да извърша няколко проучвания. Евротура миналият четвъртък след като ми оправиха цифровата, развалиха интернета и от тогава само мигане на лампичките и нито бит трафик за моя милост.

Обадил съм им се и в понеделник или вторник техниците вероятно ще го оправят. Много е кофти без нет, една програма на телевизията не може да види човек, да не говорим за гледане на някой сгоден филм или слушане на радио. :( За спешни случаи имам GPRS през кръвопийците Mtel, но и там не е човешко с тези цени от 3 лв. на мегабайт.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

...точно поради таз причина аз съм си оставил на рутера вкъщи и на личното PC по един модемец: Rockwell 56K, че несе знае знае ли се?! :)

Написа Светозар Кьосев (www) на 17-Jul-2006 14:31


Мани мани, като са ти оправяли цифровата май и моя нет са преебали;) Въобще Евротур /вече май ЕстНет??/ правят селски изпълнения ежедневно. Аз съм в района на "Руски Паметник" и рядко има ден без проблем в мрежата им. Всъщност не съм убеден в кого е проблема, когато звънна на NetBG, редовния отговор е: "Има проблем в мрежата на Евротур", звънна ли на Евротур: "А къв проблем? не сме виновни ние НЕК ни спряха тока!" или класическото: "Не мога да се свържа с техника в момента /предполагам е в някое мазе и няма обхват:P/". Тъй де, плащам си редовно по 65 кинта всеки месец за няква услуга, кво ме ебе мен в кого е вината???

Написа freax0r на 17-Jul-2006 15:03


Е и аз може да се каже, че съм около руски паметник, тъй че е напълно възможно аз да съм виновника, като се оплаках че ми е преебана цифровата :-)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 17-Jul-2006 15:09


Карай като мен, резервирай от два различни доставчика :-) Ако намериш кабеларка и LAN-че е най-добре, ако не - две LAN-чета.

Написа Златко на 17-Jul-2006 15:20


Good Idea! Преди в Западен Парк ползвах Линкос, много съм доволен, пичове големи! /поне съпорта за 5 минути беше на място и оправяше проблема/. Та, сега гледам, че имат мрежица и около паметника;]

Написа freax0r на 17-Jul-2006 15:32