< HomePage | Снимки
<- Петък, 29 Септември 2006 | Начална страница | Неделя, 1 Октомври 2006 ->
Събота, 30 Септември 2006

Малката започна да пълзи и вече става страшно из вкъщи :-) Wireless-а го отнесе няколко с откачане на антената и сериозни удари в земята, тонколоните страдат от същото отношение, контактите я интересуват, а книгите и списанията, до които може да достигне, през половин час се озоват на земята.

Каквото мога ще вдигна на безопасна височина, но поне някои от тонколоните ще продължат да бъдат уязвими. Не ми се мисли колко време ще издържат при това блъскане, което получават.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Надявам се, че си си купил тапи за контактите, защото това беше най-тежката драма с която се сблъсках челно в този момент. А, и нещо друго - като качваш нещата на високо, не давай шанс на случайно преминаващи под тях граждани да имат вариант да ги издърпат с нещо :)

Написа Б. Величков на 03-Oct-2006 06:19


Остави достатъчно "ловушки" за зарибявка, разни стари списания, брошурки и други глупости с които да се занимава да разхвърля. тонколоните трудно ще опазиш ... моята сладурана поне досега не се е интересува от съдържанието на компютъра, но започна да иска да седи пред компютъра и да и показвам снимки, филми или да си писхе глупости в конзолата (1г9м) .....
п.с. страшно? запиши си го някъде и след 1 година ще разбереш че това е само най-малкото което могат да ти сервират

Написа Николай Колев на 03-Oct-2006 09:23


Има една стара идея - баща ми почти се е опитал да я въведе, когато ми дойде времето - и на мен ми се прииска да го направя - много много кукички на тавана, и всички неща закачени на ластици за тях :) Така каквото ти притрябва, си го придърпваш :)

П.С. - виж п.с.-то на Николай Колев :):):)

Написа Йордан на 03-Oct-2006 12:32


Тапи за контактите наистина са нужни. Аз имам лоши спомени като малък, точно от въпросните. Но и не само като малък :-) Наскоро докато включвах тока на лаптопа в един разклонител ме лепна тока, но съвсем за кратко.

На колко стана малката госпожица?

Написа Стоилов (www) на 05-Oct-2006 21:59


Вече е на десет месеца. А тапи за контактите взех на далавера от Хит - кинта за пет броя, струва си.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 05-Oct-2006 22:24