< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 9 Октомври 2006 | Начална страница | Сряда, 11 Октомври 2006 ->
Вторник, 10 Октомври 2006

Това в България, нещо бизнеса не ни е наред. Ето например втори месец се занимавам с телевизии и с голямо учудване наблюдавам как някои т.н. "телевизии" изобщо не се вълнуват от нищо. Една безплатна телевизия има далавера да я разпространяват колкото може повече, за да има по-голяма аудитория. Една платена телевизия има далавера да има повече хората, които си плащат за нея. И двата случая става дума за пари (аудитория == реклама = пари, аудитория == пари).

Е, добре някой тогава ще ми отговори на въпроса как може да има телевизии, в които два месеца не можеш да откриеш човек, с който да си говориш за подписване на договор за разпрострастранение?

Това бизнес ли е, параванче за пране на парички ли е или вече не знам какво да си мисля? Странна работа, ти го търсиш да му даваш пари и да му въртиш бизнеса то бяга или както има една приказка ти му мушиш късмета в г**а, то пърди :-) /шегичка../

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Using your practice exam, along with MS Press books, I was able to finish the 70- 291 exam in an hour. You questions are great and right in line with the actual exam; in fact several of your questions were harder than the actual exam. Thanks again and keep up the good work
- Georgi Chorbadzhiyski, Bulgaria

Това ако е вярно моите адмирации за да седна и да почета.
Ако това ще те засегне го изтрии.
Поздрави
Вили

Написа Вили Димитров на 11-Oct-2006 20:06


Точно преди няколко часа четох в UnixSol за IPTv технологията, която предлагате. Явно за това става въпрос. Не знам доколко има интерес от страна на телевизиите, явно не е много, но мога да кажа, че съм имал контакти с някои от софийските кабеларки и съм убеден, че по-голямата част от тях са, за да си изперат паричките.

Написа Стоилов (www) на 11-Oct-2006 20:33


@Вили: Вили това къде го чете? Аз не съм от най-помнещите и този цитат нещо ми се губи.

@Стоилов: Абе страшна работа :) Мога да напиша роман...на ужасите.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 11-Oct-2006 20:59


"Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) status on Microsoft Server 2003 certification"

http://www.ucertify.com/exams/Microsoft/70-291.html

Хахаха или някой се ебава или тези са толкова нагли, че да се подписват от мое под този текст. Ебаси...това 100% не съм го писал аз. никога не вярвай на маркетингови материали.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 11-Oct-2006 21:04


В никакъв случай не съм искал да си правя шега.
Просто го намерих от този адрес ,който и ти си открил и исках да се повеселим:))))
Поздрави и наздраве
Вили

Написа Вили на 12-Oct-2006 19:21