< HomePage | Снимки
<- Неделя, 15 Октомври 2006 | Начална страница | Вторник, 17 Октомври 2006 ->
Понеделник, 16 Октомври 2006

Съдейки по това, което гледам по телевизията и рекламни табели по магистралата Беронов е "най-рекламираният" за президент. Дали ще излезе нещо от тази работа е силно съмнително, но щом имат излишни пари нека си ги харчат хората.

Отново нямам намерение да гласувам, просто защото не ми пука. Виж ако някой ми предложи нещо кинти, бизнес, манекенки :) пускам бюлетинка. Ама със сълзливи послания "трябва да се гласува, защото ..... /попълни точките/" няма да ме хванат да си губя времето.

За пръв и едва ли последен път се обръщам към Министерство на Културата по повод плиткоумната им кампания "Пиратството ограбва", платена с част от моите доста хиляди пари отишли за данъци - И на вас да ви еба майката. Тази кампания ме подсеща за поговорката "на крив хуй (каква хубава руска дума), вълната му пречи".

[ Коментари: 11 ]
Коментари

Няма как да не се съглася с тебе! Само, че аз и за пари не бих отишъл! Е, предполагам, че и аз си имам цена...

Написа IVO на 17-Oct-2006 07:06


Предполагам, че някой би се навил да плати по 5-10 лева на глас, но това вече е криминално, а и вие не сте роми.

Написа Веселин (www) на 17-Oct-2006 07:10


Не сме роми ама пари взимаме :) Пък и за 10 кинта няма да се навия да се разкарвам. Изобщо тая работа с плащането няма да стане, едничкият ми глас не е чак толкова скъп, че да взема достатъчно пари за него. Няма да излезе бизнес от това.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 17-Oct-2006 07:45


А за кебапчета и бира на корем пак ли нема да гласуваш :)))

Написа Gabo (www) на 17-Oct-2006 09:28


Каниш ли ме? :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 17-Oct-2006 11:31


Ае за гласуване ще видим...
ама се чудя кога ли от президентството ще се сетят да си оправят сайта...
Писна ми да гледам http://www.president.bg/inst_izbori_96.php още преди 4 дена пратих мейл нататък... господата явно не им пука... нищо те идват избори, някой от конкуренцията ще се усети

Написа MacTeP (www) на 17-Oct-2006 12:22


Интересен факт - на плаката на Беронов има посочен уеб сайт ххххх.com! Не ме вълнуват политическите брътвежи на когото и да е, но все пак като се кандидатираш за президент на България, не е лошо да си направиш усилието да регистрираш име в ".bg". Другото все пак май беше за търговски организации ...

Написа Митко на 17-Oct-2006 20:12


“Аз гласувам за друга България. Тази не е моя!” - алтернатива за изявяване на гражданска позиция.
http://www.vmro.org/
http://www.mediapool.bg/show/?storyid =122343
http://express.bg/story/10458

Написа Сиси Чорбаджийска на 18-Oct-2006 06:31


За който и да гласувам се сащия х*****

Написа Alex на 18-Oct-2006 10:17


Глупости са това на ВМРО. Да гласуваш с недействителна бюлетина не е никаква позиция, нито пък е "отрицателен вот". При начина на изчисляване недействителните бюлетини просто гарантират че е имало процент активност и се игнорират. А после и се забравят.
Единственият възможен отрицателен вот у нас е да не гласуваш изобщо. Това между другото е и единственият вариант, при който медиите все пак споменават позицията ти.
Що се отнася до практическия ефект - от това да гласуваш с невалидна бюлетина няма, от това да не гласуваш има (спестил си доста време).

Написа aSa на 20-Oct-2006 02:40


Не виждам ако нямам убеждението в себе си, как милионите предизборни плакати биха могли да ме агитират да гласувам за някой?! Ако се замислим, Мумията след като сега харчи пари за глупости, разбирайте за предизборна агитация, какво ли би направила ако я съживят, така де - изберат за президент?! Ами ще си ги върне, разбира се. :-) Вероятно и тази година няма да гласувам.

Написа Коко на 20-Oct-2006 22:25