< HomePage | Снимки
<- Петък, 16 Март 2007 | Начална страница | Неделя, 18 Март 2007 ->
Събота, 17 Март 2007

Журналята като ги посбута малко съдебната охрана при освобождаването на типа от АренаБГ и надигнаха вой до небесата. Забравиха как вчера в транс повтаряха каквото им бяха спуснали от пресцентъра на МВР без да помислят малко с микроскопичните си мозъчета.

Сериозно трябва да се помисли по въпроса по-често да се шамаросват разните там недоклатени "журналистки" белким и у нас започне да се отразяват събития, вместо идиотщини като "скандала в Ирак", следен много, много отблизо от Бтв.

Какъв скандал може да бъде, че е някой е нарекъл мангала - мангал? Гледайки филмчето, хората даже и ги къпеха безплатно, трябва да ги наградят вместо разни посерковци да си измислят "скандали".

Пийте по една ябълка с лайм(а), новата фанта...

[ Коментари: 3 ]
Коментари

журналистическата гилдия е под всякакви критика, само някакви дедовци, баби и бимбота с големи деколтета и малка обща култура работят щатно по медиите. щото заплатите са ниски и никой нормален човек не му се занимава да се натяга в гадната им среда. няма кво да ги търпим повече, достатъчно са ни причинили тия хора с неумението си да мислят.

само порочните практики (платените статии да насерат някого) са ни на световно ниво, щото ги пишат "старите кучета"

Написа nname (www) на 17-Mar-2007 21:55


ХАХА последните ти два постинга в блога бяха умопомрачителни :) Браво

Написа Илия Сотиров на 18-Mar-2007 10:02


Ха, аз това, което видях по телевизията си беше напълно в реда на нещата- журналята се (опитваха) да се наврат между конвоиращите полицаи, а те пък просто не се отдръпнаха.

Не че съм фен на полицията, ама на журналята пък хич! До колкото знам, щом конвоя води някого, никой няма право да се доближава до "кортежа", нито да разговаря с конвоирания. Тия сами се вряха между полицаите, пък те видиш ли, били малко по якички, и тия с микрофоните и камерите рекушираха няколко пъти при сблъсъка...

Написа Oleg на 20-Mar-2007 13:18