< HomePage | Снимки
<- Петък, 20 Април 2007 | Начална страница | Неделя, 22 Април 2007 ->
Събота, 21 Април 2007

Всяка партия или организация, която смята да се рекламира с мангалска музика (то селяците вече чалга го приемат като дума хубава) автоматично ме губи като всякакъв. Затова не пия Ариана (и бирата е скапана), затова и няма да гласувам тази година. Не че щях да гласувам така или иначе. Иначе кандидатите са забавни, има некъв Тимур Мехмедов (или нещо от сорта), дето владеел Турски и Руски език. А български не владееш ли бре, джанъм? Бегай да береш коноп или там каквото садите и не се бъркай в еводепутатщината. Има си за тая работа спецове като Бай Добри Божилков, хехехе.

Следващите на пангара - кампанията "Не сте сами (дреме ми)". Писнахте ми с тия лентички, вземете си ги заврете отзад, че ми се повръща вече от вас. Джордж Майкъл щял да пее в подкрепа на българските медици, ебаси. Тоя жив ли е още? Той за българските медици ще си го премести в другия крачол (по-скоро някой друг ще му го премести), ако не си вземе хонорарчето. И си е прав човека. Ама тия организаторите на концерта с тоя слоган "Джордж Майкъл ще пее за българските медици" направо се оакаха. Дай сега 20 лв. за билет. Ай ша ви.....

[ Коментари: 25 ]
Коментари

Е, Ариана смени стилистиката през последната година. Ориентираха се към млади ърбан хора, направиха две реклами по темата (втората е даже с музика на Blur!), пробват се да влязат в нормалните нечалга заведения... Дай им шанс ;-)

Написа Антония (www) на 23-Apr-2007 09:22


Никакъв шанс за чалгарите.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Apr-2007 09:32


Чета, чета и съм абсолютно съгласен със всяка дума :) леле все едно аз съм го написал това.

Написа Красимир Казаков на 23-Apr-2007 09:40


От Коко via ICQ: http://grotesquebg.topcities.com/eu4you.html
Прекрасно евроГейско бъдеще.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Apr-2007 10:05


Рекламата на "Ариана" е с музика на Pulp, не на Blur :)
Иначе билетите за Джордж Майкъл са между 50 и 70 лева - доста скъпо за България, но евтино за неговия ранг. А относно разни измислени каузи - чухте мнението на Дългия в петък вечер.
За изборите - има и сериозни партии, които не залагат на чалгата и кебапчетата. Знам, че мнението за тях не е много положително, но и то е формирано от чалгарските медии (вестници, телевизии...).

Написа Димитър Димитров (www) на 23-Apr-2007 10:13


Да, разбира се, че е Pulp, къде ми беше акъла като го написах това Blur -- не знам :oops:

Написа Антония (www) на 23-Apr-2007 10:26


По темата - мен са ме загубили отдавна. Милите ни родни политици са си латентни чалгаджий по природа - интересува ги само ебането, парите, плюскането и малко мелодрама от време на време, колкото да се каже че имат вътрешен живот. Просто на тия избори им изби навън чалгаджийщината, може би под влияние на големите-интеграционни-победи-които-шъ-� �ъ-случат-вервайте-ми. Отпуснаха се един вид и ми потече чалгата, от през ушичките им потече. (един приятел така вместо да псува, започва да се изразява с тавтологии)

Домакине, много интересен блог, ама тва зеленото направо ми извати очите, честно.

Написа Слави (www) на 23-Apr-2007 10:45


лек оффтопик. малко партийна пропаганда. Всички за Добри, че да не го гледаме, слушаме и т.н. няколко годинки:)

Написа alex на 23-Apr-2007 10:57


Арианата е хубава бира бре. Какво не и харесвате? Лично на мен ми е от любимите бири.

Написа MacTeP (www) на 23-Apr-2007 11:48


MacTeP, как какво не и харесваме... Малко е бозава. Даже мога да кажа че това е бозата на бирите, некъв low-end продукт. :)

Ама то ние и СтароПрамен-а побългарихме/развалихме...

Написа Георги (www) на 23-Apr-2007 13:21


препочитам mARIANA пред ARIANA

Написа apal на 23-Apr-2007 13:27


Който иска - да си слуша чалгията. Аз лично не понасям тая музика и ме нервира фактът, че тя успява да залее повечето заведения и курорти. Лошото е, че слушателите-мазохисти на тоя "жанр" приемат за смешни всички, които не падат до нивото им.
В тоя дух мога да продължа да сипя още благи думи по техен адрес тук.

Написа krassyo (www) на 23-Apr-2007 16:49


Тва е от любимите ми постове тип "Всички да го духат!", да ви кажа и да мрънкате и да не мрънкате, на никой не му дреме за вас:)Get use to it!

Написа freax на 23-Apr-2007 19:08


Freax важно е на теб да ти дреме за нещо, не на някой да му дреме за теб:)

Написа Слави (www) на 24-Apr-2007 07:22


Ха, защо трябва да се наливате с бира, бе, деба... :-D

Написа Коко на 24-Apr-2007 07:31


Преди няколко дена случайно попаднах на този дневник. С удоволствие изчетох пътеписите и разгледах снимките. Надявам се да има още много и все така приятно написани, без претенции и превземки. Понеже авторът на дневника и неговите читатели са с отношение към природата и забележителностите добавям един адрес със снимки от Перперикон http://ide.li/foto115.html

Написа Ани на 24-Apr-2007 07:46


offtopic ...вижте на какво попаднах в блога на бате ни Григор. Доста ми е интересно какво ли ще отговорят от БТК ако се разчуе!
http://www.gatchev.info/blog/?p=440

Написа Svetlin на 24-Apr-2007 08:56


@Георги - а каква биричка предпочитате?

@Слави - много правилно, мен ми дреме а на теб? :)

@Коко - не се наливаме, пием си кротко, аз поне... а за другите незнам :)

Написа MacTeP (www) на 24-Apr-2007 12:55


В последно време пия шуменско. Много ми харесва, че е газирана. Опитвах Кайзер и тя ми харесва, а често пийвам и Стела Артоа.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 24-Apr-2007 13:24


Дремвам и аз мастер, дремвам:)
И понеже гледам, че стана група за споделяне на биролюбители: пиринско, шуменско, холстен (напоследък)!

Написа Слави (www) на 24-Apr-2007 16:22


Столично тъмно!!! Мдам, много вкусна бира. След поредния шибан ден в офиса така ми се услажда, да не говорим как ме напива.

Написа iassen на 25-Apr-2007 10:30


Бургаското си харесвам аз.

Написа Диан на 26-Apr-2007 08:40


Айде все пак да гласуваш. Не че е чак толкова важно гласуването, обаче ДПС ме дразнят. Техните хора гласуват под строй и с келявите си проценти после е''''' майката на наща държавица. Та да гласуваме да им намалим влиянието в политическия ни живот. И друго. Ако не гласуваме онея ще пратят еди си колко депутати повече в Европа и на тяхна база ще претендират за майка си и баща си.
Вярно като пожелания всичко е много хубаво, като дойде до действия обаче омеквам. Добре ще гласувам, решил съм, ама за кой? Ей тука стана големия проблем. И все пак, моля ви гласувайте, малко от малко да покажем че тая държава не се състои само от цигани и турци.

Написа koitoi на 01-May-2007 13:26


Дреме ми на гъзЪ. Ще гласувам само когато имам лична изгода. някой ако ми обещае някое държавна поръчка или друга далаверка веднага ще започна да гласувам. Дотогава, 'бал съм ги, няма бизнес.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 01-May-2007 16:51


Написаното по-горе някак не мога да го свържа с впечатленията ми от автора на дневника.
Затова ето една притча (не е библейска :))
„Седи си старец на пейка пред банята и се припича на слънце. Минава покрай него младеж и го пита:
- Много ли човеци има вътре?
- А, само един – отвръща старецът.
Излиза след време младежът от банята и кори стареца:
- Ти ми каза, че вътре има само един човек, а това не е вярно, пълно е с хора.
- Да, ама ти ме попита за човеци. Седя си аз тука, а ей там на пътя хвърлен камък, минаха много хора, спънаха се о него и отминаха. Дойде един човек и след като се спъна о камъка, взе че го махна от пътя. Та не съм те излъгал – хора много, ама човек – само един.”
Та се питам, така ли ще оставим камъните да се спъват о тях нашите деца?

Написа Ани на 05-May-2007 13:10