< HomePage | Снимки
<- Вторник, 14 Август 2007 | Начална страница | Четвъртък, 16 Август 2007 ->
Сряда, 15 Август 2007

Някой беше казал, че най-добрият фотоапарат е този, който ти е подръка когато се наложи да снимаш и се все повече се убеждавам, че е прав. Като гледам снимките от последните няколко месеца, едни от най-веселите са такива, които съм правил случайно с апарата на телефона ми, просто защото не съм имал подръка свестен апарат или са правени на път.

Май ще трябва да си взема телефон с по-добра камера, защото с моята Nokia 6230 изпускам неща, които е хубаво да бъдат снимани. Вчера например видях един бус с надпис "Христос е жив" на задното стъкло и маршрутка, на която шофьора си беше направил хитра подложка за ръката използвайки страничното стъкло. Опитах се да ги снимам, но и в двата случая апарата на нокията ме предаде и изпуснах да апчатя проявленията на българския гений.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Като гледам модела на телефона ти, е възможно да имаш и проблем с батерията. Тази седмица от Nokia се разпищяха за някакви дефекти с част от BL-5C батериите. Прессъобщението им се намира на http://batteryreplacement.nokia.com/batteryreplacement/en/

Написа Д.Василев (www) на 17-Aug-2007 12:05


Съобщението го видях, но телефона ми е от предишна серия (2002-ра година)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 17-Aug-2007 18:33


По-скоро ти трябва хубав фотоапарат. Телефонът ти е хубав и не мисля, че е за смяна.
Купи си сапунерка, която можеш да я носеш навсякъде. Напоследък размерът на апарата не е проблем за вкарване на добра оптика вътре. А и мисля, че ще ти излезе доста по-евтино.

Написа Емил Попов (www) на 20-Aug-2007 19:16