< HomePage | Снимки
<- Петък, 21 Септември 2007 | Начална страница | Неделя, 23 Септември 2007 ->
Събота, 22 Септември 2007

Вчера нямаше празненства, дори не успях да отида до офиса да почерпя, което е срамота, но просто така се подредиха нещата. За вечерта бяхме решили да си поръчаме нещо за вкъщи, както сме правили много пъти, но за за съжаление този план беше подло торпилиран първо от pizza.bg, които са спрели да работят и след това от gladen.bg (или от пицария Кали), където заръчах доста неща и вече втори ден си ги чакам...Добре поне, че си бяхме взели една Бяла Неделя, та не останахме гладни.

[ Коментари: 9 ]
Коментари

Поръчвам само от Пицария Виктория и досега винаги съм доволен, с другите не смея да рискувам.

Написа Илия (www) на 24-Sep-2007 17:56


Аз по принцип от Торонто, но този път реших да се разнообразя.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 24-Sep-2007 19:24


Изпробвал съм доста заведения в Софиа и поръчвам само и единствено от О'Шипка. Големи, вкусни и сочни пици на прилични цени. Има и онлайн ако не се лъжа. Повече инфо на: http://oshipka.net/ .

Написа Борис на 25-Sep-2007 07:22


Може да пробваш и сайтовете www.netkelner.bg и www.am-am.bg
btw забавно е и чии е домейна http://www.netkelner.com/

Написа MacTeP (www) на 26-Sep-2007 06:03


Пробвал ли си да звъниш на support-a на gladen.bg при такъв случай? Аз често поръчвам чрез тях от различни заведения. Ако не си получа поръчката в указаното време, звъня им, те загряват съответното заведение по телефона от мое име и до 15 минути поръчката е при мен (или ако има някакъв много сериозен проблем, от gladen.bg се обаждат да изяснят нещата и да ми кажат кога ще получа поръчката - и наистина я получавам тогава, когато са обещали). Досега е работило безотказно с няколко заведения.

Написа Силвина Георгиева (www) на 29-Sep-2007 21:11


Вече беше станало твърде късно, за да се занимавам със поддръжката на гладен.бг

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 29-Sep-2007 22:17


Здравей, Георги :)

Аз съм Деница Райкова - мениджър на Гладен.бг. Попаднах случайно на коментара ти и проверих какво се е случило с поръчкта ти онази вечер. Тя наистина не е изпълнена, но причината за това е, че си оставил телефон, на който не сме успели да се свържем с теб.. вместо това е отговорила една жена, която е била възмутена и изненадана от обаждането ни за потвърждение на поръчка. От справки (тел. 144) не са имали информация на дадения от теб адрес да живее човек с името, което си дал при регистрацията си на сайта. Би трябвало да си полчуил писмо на мейла, с който си се регистрирал, в което пише, че не можем да се свържем с теб и поръчката ти няма да бъде изпълнена, освен ако не се обадиш да потвърдиш. Операторите ни са тръпнали в очакване да те чуят, но ни вест ни кост..
Сигурно е станало някакво недораузмение с телефоните, виждам, че не си имал предвид да правиш фалшива поръчка! Много съжалявам за случката и се надявам да няма повече такива фалове :)

Да ти е сладко!

Написа Деница Райкова (www) на 04-Oct-2007 22:48


Възможно е да съм си объркал телефона при въвеждането, сега ще проверя. Мерси за коментара, оценявам го.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 05-Oct-2007 06:13


Ее това се казва съпорт :)

Написа Михаил Пелтеков (www) на 05-Oct-2007 09:11