< HomePage | Снимки
<- Събота, 22 Септември 2007 | Начална страница | Понеделник, 24 Септември 2007 ->
Неделя, 23 Септември 2007

Приятно съм изненадан от парка Заимов (не зная в момента как се казва). Доста приятно местенце където можете да отидете с чавето, за да си поиграе. Има нужда от малко почистване и пипване леко на катерушките и другите неща, но като цяло обстановката е прилична.

Мама му стара, на кой олигофрен му прави кеф да чупи пейки и да драска със спрей? Такъв малоумник ако го пипна колко бой ще му кача, дано е жив да разкаже.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Мене пак ми е чудно кой идиот разреши на некакви лумпени наричащи себе си "скулптори" да осеят целата градинка с боклуците си. :>
Иначе за чупещите в тъмното и у муцуната:>

Написа akademik nedelchev на 24-Sep-2007 16:14


"Оборище" се казва. Приятно е. За счупените и изподрасканите пейки трябва да благодарим на невъзпитаните пубери из квартала (едни такива запалиха бая буен огън в градинката пред блока -сред дървета и близо до малки деца) и на безхаберните им родители. На теб ти е лесно - ако знаеш понякога как ме е яд, че не съм двуметров 100-килограмов мъжага, че да въведа малко ред и дисциплина.

Написа Мира на 24-Sep-2007 17:55


Това със счупените пейки наистина е за бой, но пък премирете се, не е само в България така :\. При мен в Австрия в квартала се чупят всеки ден пейки, баскетболни кошове, коли и дори дървета! Но явно има на някой който му пука за цялата тази работа (или по-точно институция, нещо като нашето "Паркове и Градини") които оправят нанесените щети.
За драскачите... ммм това явление никога няма да изчезне. Особенно в времена като днешните! Особенно когато тези драскачи се определят като "творци".

Мога само да ви пожелая да внимавате къде ходите и да пазите децата си...
... и да пожелая на нашата т.н. родина да се стегне малко ;)

Написа Мартин Душков (www) на 24-Sep-2007 18:26


@Мартин Душков - има и творци... ама да си творят някъде където не е току що боядисано. Аз лично съм виждал разни занемарени стени, на които разни драскачи са вдъхнали живот и чесно да ти кажа ми е с пъти по-приятно отколкото някоя занемарена стена. Обаче когато говорим за пресно боядисано, чисто и спретнато... по-добре да не пипат.

Написа MacTeP (www) на 26-Sep-2007 06:08