< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 18 Октомври 2007 | Начална страница | Събота, 20 Октомври 2007 ->
Петък, 19 Октомври 2007

Някой трябва много да сме му бръкнали в здравето, за да организира атентат срещу тока в офиса. При подобни случаи винаги си напомням старата максима да не отдаваш дадено действие на злонамереност, когато може да го отдадеш на чиста глупост, но пак не мога да си обясня как някой, който пипа по електромери може да обърка и да размени синята и червената жица, "случайно" офазявайки целият ни офис. Добре че не утрепахме някой с тия 220V, които леко те удряха ако се хванеш за нещо + земя. Ужас!

...иначе си взех новата кола и я подарих на жена ми, защото мен ме издразни с една камара дреболии. Тъпите корейци имат още много-много хляб да ядат.

Официално събирам пари за XC90 или ML. Ей това са коли, които вероятно няма да ме нервят с идиотски интериорни "дизайнерски" решения.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Пробвай Subaru Tribeca B9. Невероятно внимание към детайла, 3-литров боксер мотор (250 коня), много забавни екстри ... 40к лева чисто нова, с митото и акциза от щатите.

Написа Евелин на 21-Oct-2007 14:00


Само дето е толкова грозна, че както казаха в Тop Gear може да плаши малките деца :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 21-Oct-2007 16:00


@ Евелин: Лично съм карал това Subaru ... пълна скръб! Нестига, че има малко забавяне с типтроника, еми и не набира както трябва (за тези 250 коня, а може би магарета!)
Второ: Толкова грозна кола не бях виждал в целия си живот! А вътре е проста на баничка без сирене :).
Трето: Цената? Уфф... по-добре човек да си купи новата Е класа или някое Волво!

@ Георги: Аз като почитател на Волво (карам S80 от две години) ти предпоръчвам да си вземеш XC90! В момента и аз се обмислям дали да продам S80 и да я сменя за XC90 Wagon.
Плюсовете на XC90 пред ML-a:
1.) Цената
2.) Вероятно искаш да возиш детето с него (и бъдещите деца:)) СИГУРНОСТТА!
3.) Екстрите които идват в базовия модел и цената на другите (Темпомат, GSM (най-голямата благина правена някога!), Навигационна система и тнт.) за тези неща доста ще има да събираш ако искаш ML ;)
Минуси:
1.) Според мен единственият минус който има дизеловият XC90 пред ML-a е задвижващия ремък, както знаем Мерцедесите са с верига (която също се сменя на 160-170хил. км, и хич не е евтина! На мен ми искаха за E220 CDi 2003год. 1300 евро за веригата само в Австрия!) докато ремъкът трябва да се сменя на 80-90хил. и струва от 100 до 200 евро!
Някой фенове на Мерцедес ще кажат, че те имат по-добри двигатели, което е по-голяма лъжа от това, че терористи са нападнали Америка :).
Има една поговорка: НЕ си купувайте Волво, ще ви надживее!

Може да се консултираш с хората които карат такива коли по форумите, но аз лично ти предпоръчвам XC90!

Написа Мартин Душков (www) на 21-Oct-2007 22:15


Честито на всички нови и бъдещи собственици на Форд-ове дегизирани като VOLVO :)
Аз лично ако имам безумното количество пари, нужни за харчене по гъзарска лъскава няколко тонна кола - бих си взел Audi Q7. В нормалния живот - няма да ми се случи :)

Написа Стелиян Атанасов на 24-Oct-2007 17:18