< HomePage | Снимки
<- Неделя, 17 Февруари 2008 | Начална страница | Вторник, 19 Февруари 2008 ->
Понеделник, 18 Февруари 2008

...и разбира се посещението в КАТ предизвика в съзнанието ми картини на насилие, на които Тарантино ако стане свидетел ще се уплаши.

Отне ми трийсет минути стоене на "опашката" с осем човека преди мен ("обслужвани" на ДВЕ гишета), за да получа заветен почти нечетим печат на акта и надпис с химикал "удължен до 02.04.2008 г".

През това време смотаните баби вътре си правиха мохабет, разкарваха хората, чешеха си минджите и още бог знае какво щом им отнемаше по толкова време на човек.

Такива марди рядко се срещат. Около десет пъти ми се прищя да вляза вътре и да бия докато не остане нито една от 216-те им кости здрава. Или примерно да ги сеча със самурайски меч като в Kill Bill. В краен случай можеше да ги вържа и да ги взривя за назидание.

Страдалите от чиновници ще ме подкрепят. Трябват крути мерки срещу тая пасмина идиот(к)и и май само с трепане ще се оправят. Ал кайда!

Както има една приказка "ей така стават убийствата".

[ Коментари: 6 ]
Коментари

206 са костите в човешкото тяло, поне до колкото аз знам

Написа Иван Зидаров на 21-Feb-2008 07:36


Наскоро по някоя от кабеларките гледах "Родени убийци" и след филма точно в КАТ ми се ходеше. Може би заради скорошната ми среща с тях...

Написа Георги (www) на 21-Feb-2008 08:18


Браво, бе. И после нямало терористи в нета. Само такива са там: талибани, блогъри и обикновенни идиоти:) . Така че петков да подлсушва. Смешното дотук, Престъпноста няма да намалее, ама туку виж че като слушат, земат да се чуят какви са идиоти и прихванат малко акъл:)

Написа hdma (www) на 21-Feb-2008 09:19


Ще споделя аз какво правя по такива изнервящи опашки. Всеки знае, че се чака много и че некомпетентните служители могат да ти вземат здравето. Затова отивайки там си казвам, че ще си тренирам си нервите - нареждам се и с усмивка си чакам реда, като предварително съм се настроила да седя с часове. Естествено става по-бързо, аз излизам щаслива и усмихната както съм влязла... Пробвайте - няма смисъл да се ядосвате заради некадърници:)

Написа Jul на 21-Feb-2008 11:19


По скоро мога да ти кажа, че си се прецакал.
От септември до декември мин. година карах една цедка с транзитни номера /ох на батя/ . И тъй като не може да се удължава срока просто си преправях цифрата с месеца. :) Преди това след справка с КАТ разбрах, че никъде това не се вписва и не могат да направят проверка.
Сигурно е същото и с актовете и талоните ... пълна бюрокращина.

Написа Dragomir Zhelev (www) на 21-Feb-2008 15:07


Презаверката на акт изисква сравнително малко чакане. Истината е когато човек отиде да си получи наказателното постановление и талона и още по "готино" е ако това се случи през лятото при температури 45 градуса.

Написа Стефан на 22-Feb-2008 00:28