< HomePage | Снимки
<- Сряда, 20 Февруари 2008 | Начална страница | Петък, 22 Февруари 2008 ->
Четвъртък, 21 Февруари 2008

За огромно мое удоволствие предаването с ония дето пеят по битивито свърши. Аз това предаване го определям като изключително противно и това е без дори да обръщам специално внимание на водещата (ебахти и косата) и на зле прикрития му сълзливо-сополив опит за повдигане на рейтинги чрез уж "благороден" повод. Евала, битиви големи сте. Да бяхте дарили малко от рекламните приходи, вместо да баламосвате народа той да дава левчета.

Горе долу колкото кинти сбрахте от баламурниците с смс-ите толкова сте направили от реклама само от няколко излъчвания на тази повърня. Да не отварям пък дума, че тия всички "събрани пари", ще бъдат похарчени за нещо безмислено. Изобщо цари радостна олигофренско приповдигната атмосфера, че нещо кой знае какво е направено. Така де, що пък не, всички са доволни. Битиви си пълни гушката и ефира, ръждясали величия пак се показват на тиливизура и си правят реклама, а пък народа праща смсчета и е доволен, че е "дарил" за поредната измислена кауза.

Радвам се, че конкретната гадост свърши и няма да ми трови нервите във времето, в което не контролирам дистанционното.

Без никаква връзка с горното, думата на деня за мен е: тупик.

[ Коментари: 14 ]
Коментари

Лично на мен някак не ми пука колко са спечелили бТВ - в крайна сметка ще има пари за децата, освен това основния плюс за мен е, че накараха много хора да осъзнаят, че има проблем. А това е безценно.

Написа Ирина Марудина (www) на 22-Feb-2008 07:13


Плюсовете, които изтъкна Ирина, са безспорни но и аз се зачудих, защо bTV не дари част от приходите от реклама, които едва ли са малки.
И водещата, наистина не ставаше за водеща. Особено дразнещо беше повтарянето на почти всяка реплика по два пъти, повтарянето по два пъти.

Написа Георги Павлов (www) на 22-Feb-2008 08:14


Водещата правеше издънка след издънка. Не знам кой я е излъгал, че може да води щоу, ама поне да и бяха казали, че това не е като да си четеш новините от ауто кю-то. То не бяха непремерени забележки към участниците, то не бяха проби да блесне със знания по английски при наличие на официален преводач ...

Иначе плюсовете са си плюсове. Спор няма.

Написа Н.Пепелишев на 22-Feb-2008 08:28


Това беше апсолютен фарс тия беха за разстрел сичките - лумпена веселин маринов дет на концерт зима кинти колкот да построи детска градина тръграл да събира пари с смс-и. Разтрел за тия глупаци тия могат да правят пари от сичко.

Написа malhavoc на 22-Feb-2008 10:58


"Значи, действието се развива в едно от частните радиа в Перник. Върви някаква
радио-игра, в която слушател трябва да предложи най-оригиналната употреба на
дума, която я няма в речника (големия Български тълковен, един такъв тъмнокафяв, ако се сещате). Наградата е екскурзия до Слънчев Бряг.
Предаването върви доста скучно до един момент, в които се обажда някакъв байно:
- Алоо, радиото ли е?
- Да радиото е - отговаря радиоводещия - коя дума ще предложите?
- Ами думата е ”Тиго”.
- ”Тиго”? Момент така - чува се прелистване на голям тълковен речник - тиго,тиго... Няма такава дума! И сега, за голямата награда - екскурзия до Слънчев Бряг - какво изречение ще предложите с тази дума?
- Ми… Тиго навра у газо!
Радиоводещия прекъсва линията, и след 5 секунди гробна тишина пуска музика.
Предаването продължава да върви, обаждат се разни лелки със тъпи предложения,обажда се един дядо да каже, че оня, предния байно, е комунист,но
общо взето - скука. И три минути преди края на предаването се обажда поредния....
- Алооо?
- Добър ден, приятно ми е да ви чуя - веднага реагира водещия - коя дума ще предложите за участие в играта?
- Ми… ”Пасъм”!
- Момент така - прелистване на тъмнокафявия речник.... - не,няма я! За екскурзия до Слънчев Бряг, какво изречение ще предложите?
- Ми… Пасъм аз бе, тиго навра у газо!"

Да не би Тупик да е измислена дума от подобно съзтезание?

Написа Peter на 22-Feb-2008 11:06


Напълно съм съгласен. Отврат. Лицемерие и фалш.
BTV са все по-зле и по-зле напоследък.

Написа Георги Д. на 22-Feb-2008 12:41


Много съм съгласен с Георги. Цялата инициатива е голям прах в очите. Което е по-страшното, това е поредното начинание, в което грубиянското разбиране на някакви хора за помощ всъщност ще попречи на децата.
Кампанията на битиви ще дари пари за изваждане на 15 деца от дома и настаняването им в отделни къщички. А останалите болни и гниещи в собствената си безпомощност деца???? Избраните 15 отново ще са в ДОМ. Функцията на домовете - за изоставени или болни деца, е не децата да живеят там ИЗОЛИРАНИ от всички други. Изоставените деца трябва бързо да намират нови родители, а болните - приемни родители, които получават от държавата определени пари за грижата, която оказват.
В този смисъл тези 12 пишман селебрита събраха 1,5 милиона лева, за да удължат агонията на децата в Могилино, които ще продължат да боледуват, да са недогледани и да са изолирани от нормалния живот. Защо камерата не показа лежащо болните дечица, които умират заради липсата на грижа - психологическа и лекарска?
Що никой не разказа за Румъния, където преди 20 години след Чаушеску е имало 300 хиляди деца в домовете , а в момента броят им е май около 50 хиляди? Демек държавата там си е СВЪРШИЛА работата и дава шанс на децата да имат нормален живот...

Написа Сашо Бойчев на 22-Feb-2008 13:12


Още преди да почне това наистина отвратително "шоу/предаване", казаха че ще затворят Могилино, ама ясно никой него ебе... то е ясно, че парите няма да са за там.

Написа Another Life на 22-Feb-2008 13:52


@peter: един от любимите ми вицове (или реални случаи). Иначе тупик, не е измислена дума. Идва от руски и означава задънена улица.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-Feb-2008 15:10


Не само за твое голямо щастие. Не само и за мое. За щастието на много хора е. Писна ми да слушам радио и БТВ да са си разпространили ракламите и по радиата, които слушам, поради което ми се налага всеки път да слушам съчетанието от думите "Глобул и Мтел също работят безвъзмездно" или "изпълнителите, водени само от добро сърце". Айде бе! На баба им хвърчилото! То бива да има балами, ама чак пък толкова... Аз не вярвам да го правят от добро сърце, а по-скоро за да могат да са сигурни, че после ще им се спомене името, че са участвали в нещо (уж) благородно.

Поне мога с чисто сърце да кажа, че не съм гледал нито едно от излъчванията на това предаване. На всичкото отгоре, името му е адски тъпо! Взели са го от гейското предаване по ФоксЛайф - "Звездната петорка". И име не могат да си измислят!

Написа Илиян Бетовски (www) на 22-Feb-2008 17:43


Точно така, като е благотворително и парите за рекламите да отидат в тази сметка, а те са десетки милиони, но няма.
По страшно е друго, как може до там да стигнем, че за елементарни нужди да се събират пари по този начин. Голяма част от хората проявяват щедрост и с най-благородни намерения даряват някой левче. Но има много изподи които злоупотребяват с тази щедрост. Оня ден, пазхождайки се по Витошка, поне на три места ме спираха разни и се мъчиха да ми продават картички - набиране на средства за операция и показваха снимки на някакви бебеа и деца. Всичко това е лъжа и измама. По-голямата част от тези негодници използват щедроста на хоата да правят пари. С левче или два не се събират 80 000 евро или 150 000 евро...

Написа Стефан на 22-Feb-2008 19:05


@Илиян Бетовски, аз що все си мислех, че са го задигнали по стар американски обичай от "Седемте Самурай" на Akira Kurosawa(Shichinin no samurai), преправени на "Великолепната седморка"(The Magnificent Seven ) oт John Sturges?

А иначе на всички други - хак ви е като гледате идиотщини. Както и друг път съм казвал - който плуващите лайна в канала, сам си е виновен че му мирише.

Написа Габо на 22-Feb-2008 22:55


@georgi Знам какво е тупик. Просто се присетих за вица...

Написа peter на 23-Feb-2008 13:38


Твоя Архивраг пак се е изказал...

http://media.dir.bg/2008/02/22/news2696879.html

"Интернет партия иска държавата да ограничи цената за .bg"

Написа peter на 23-Feb-2008 21:07