< HomePage | Снимки
<- Неделя, 13 Април 2008 | Начална страница | Вторник, 15 Април 2008 ->
Понеделник, 14 Април 2008

Още един филм от новите, който става за гледане е The Cleaner. Има малко съшити с бели конци моменти, но е като цяло е приличен трилър.

В арена са пуснали първи сезон на Star Trek: Next Generation със субтитри, та го загледах, но засега съм разочарован. Не съм очаквал нещо особено - елементарна фантастична сапунка, но специално първата серия и много зле.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Gallactica взе да излиза, или ще чакаш да се посъберат повечко серии...

Написа Николай на 16-Apr-2008 15:44


Гледам ги, няма изпускане. Супер са!

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 16-Apr-2008 16:06


Star Trek: The Next Generation е един от малкото сериали, които съм изгледал без никакви субтитри. Актьорите говорят перфектен US/UK английски, сякаш са ги подбирали да говорят бавно и отчетливо. А например в споменатата в коментарите Battlestar Galactica английският е ужасен - мънкат си под носа, не произнасят добре думите и е истинско мъчение да го изгледаш без субтитри.

Което не пречи и двата сериала да са ми любими. Но все пак Star Trek: TNG е първият фантастичен сериал, който съм гледал и може би за това ще остане винаги номер 1 в моята лична класация :)

Написа Hristo Mihaylov на 22-Apr-2008 09:08


относно Battlestar Gallactica - нещо не можах да го харесам този сериал. Първо, адски мудно влачат действието, само приказват "бла-бла"-та, личи си американската продукция, умрат няколко човека и 20 минути от сериала слушаме и гледаме колко са били велики, какви герои и т.н. са били, страшна работа. Другото което ме дразни е камерата, това рязко приближаване и леко помръдване на камерата явно цели да пресъздаде "действие" - да покажат, че сериала е динамичен (...), но всичко което постигат е да ме заболи главата. Изгледах първите 6 епизода, мисля да са ми и последните.

Написа Красимир Казаков на 08-May-2008 16:38