< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 28 Април 2008 | Начална страница | Сряда, 30 Април 2008 ->
Вторник, 29 Април 2008

Журналята сигурно са се препразнили от кеф пълнейки половината си емисии с историята за страшния Христо Стоичков, който "пребил фоторепортер" на някакъв си вестник.

Тук е подходяща поговорката "да бе мирно седяло, не би чудо видяло".

То че Ицо не е цвете за мирисане - не е, ама и онзи досадника дето е изял тупаника си го е заслужил чудесно хем. Да беше питал любезно пък тогава щракай на воля. Защото то е близо до акъла, че ако вземеш да досаждаш можеш да изядаш някоя тупалка по кратуната проста.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

С Ицата живеехме навремето (преди промените) блок срещу блок. Бяха ни изхвърлили едновременно от работа, а по онова време в Младост 2 нямаше ни кафенета, ни кръчми, ни нищо. По цял ден се шляехме и се чудехме какво да правим.

Решихме да организираме мачове. Ицата, мине, не мине и тегли майната на някой бабаит. Той му скочи на бой, аз търча да отървавам Ицата, който тогава беше като врабче. Ама нямаше нужда, защото Ицата бягаше като малкия Мук и никой не можеше да го стигне. Страхлив си беше, завалията, страхлив, ама заядлив.

Мисълта ми е, че ако оня папарак не се е държал като малоумен, Ицата никога нямаше ПРЪВ да му налети на бой. Просто, защото го е страх, човекът. Ама папаракът явно му е изкарал ангелите и той е скочил да брани Марианчето.

Написа Апостол Апостолов (www) на 01-May-2008 04:02


Аз пък не разбирам, защо трябва да пита?
В ресторанта не е било забранено да се правят снимки, публично място е, какво като е Стоичков там?

Написа Божо на 01-May-2008 22:13


Те журналистите въпбще не се съобразяват... няма да коментирам и че нямат право да те снимат без твое позволение и ми е чудно как още не са почнали да ги съдят яката... явно тези дето се "оплакват" как са ги снимали неправилно в действителност нямат нищо против и го правят за да се жужи околко тях, че иначе масите ще загубят интерес към тях. Аз друго обяснение нямам :)

Написа MacTeP (www) на 03-May-2008 22:47