< HomePage | Снимки
<- Сряда, 30 Юли 2008 | Начална страница | Петък, 1 Август 2008 ->
Четвъртък, 31 Юли 2008

Сигурно сте забелязали двата големи билборда, които закриват оправянето на две фасади на петте кьошета. А забелязали ли сте, че от около месец и половина всичко по фасадата е оправено и никой не работи? Нямам против далаверата с рекламата, само дето минавам от там всеки ден и коловете ми пречат на колелото. Айде стига сте смучали от реклама и вземете се разкарайте. Особено билборда с девойката, на която и няма задните зъби и изглежда плашещо, а трябва да ме накара да си мисля колко е свежа.

Yuck!

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Договорите доколкото знам са за половин и една година така че почакай :>

Написа академик неделчев на 01-Aug-2008 12:12


Добре са се нагласили...

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 01-Aug-2008 14:22


Тази вечер изгледах записите на четирите последни броя на предаването "сблъсък" на сайта на бтв.

Та там в рубриката им "оправи си сам" от столична община обясниха, че масималния срок за тези пана по фасадите е дори до две години при най-сериозните ремонти. Така собсвениците на сградата имат възможност да я подновят без да им струва нищо, понеже разходите се покриват от рекламата.

Написа instinct на 05-Aug-2008 02:43


Само рекламата неможе да ти изплати ремонта, но може да ти помогне като отбие от цената.
На нашата кооперация като правихме ремонта на фасадата ни отбиха 30%, като скелето с винила ще стой 6 месеца. Аз се намирам на доста оживено място (на Цариградско шосе при Орлов мост)... извода е че рекламата не ти плаща целия ремонт, но поне ти намаля значително цената.

Жоро остави ги хората, поне са направили нещо за да оправят външния вид на сградата където живеят... по-добре е отколкото някое парче мазилка да те цапне по главата ;)

Написа mause (www) на 05-Aug-2008 23:58