< HomePage | Снимки
<- Неделя, 21 Септември 2008 | Начална страница | Вторник, 23 Септември 2008 ->
Понеделник, 22 Септември 2008

Правя си горе-долу стандартните ми 30-35 км. с колелото и решавам за вечеря да си взема малко плодчета. Минах през 365 и напълних две торби със седем огромни грейпфрута, десетина круши, няколко консерви царевица и за финал една сода Кинли (много газирана, любимата ми!).

Карам си внимателно към вкъщи като балансирам с двете торби, но по едно време предната гума прежулва едната чанта и две от консервите изпадат (добре че не се движех по главна улица). Спирам крепейки чантата с плодовете и докато балансирам колелото и се опитвам да прехвърля всичко само в едната торба, тя също се къса и по цялата улица започват да се търкалят грейпфрути. Ааааааааа!

Озовавам се с две скъсани найлонки и една камара неща, които няма как да нося. За момент ми мина през ума да му тегля една майна и да си ходя, обаче ме дожаля защото плодчетата бяха много добри и щеше да е кощунство да ги зарежа на улицата.

За късмет поради студа бях с яке и то беше решението на проблема. Завързах ръкавите му и успях в тях да натъпча четири грейпфрута и няколко круши. След това закопчах якето и с адско прихващане го закачих на кормилото, за да натъпча и другите неща. Хубаво беше, че едната торба поне успяваше да държи содичката, та така едва, едва кретайки се прибрах у дома като усилията по прибирането ми дойдоха повече отколкото цялото каране от над два часа.

Да монтирам кошница на байк не върви, та май ще трябва да започна да се движа с раница.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Купи си дисаги и си готов.

Написа Stoyanov на 24-Sep-2008 18:34


има пазарски торби от плат дет вършат добра работа и се намачкват за в джоб...

Написа Бобсън на 24-Sep-2008 19:05


1. Събуваш панталона.
2. Връзваш крачолите.
3. Имаш готови дисаги за колелото... а може и през врата да се преметнат.
4. Остава проблема с резила и (вероятно) студеното време. ;)

Написа Stoyanoff (www) на 25-Sep-2008 05:29


Бях с къси гащи.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 25-Sep-2008 06:51


я пък го Тоз!
Не стига, че без раница тръгнал, а и по без панталон! :)

Написа Бобсън на 25-Sep-2008 11:18