< HomePage | Снимки
<- Сряда, 15 Юли 2009 | Начална страница | Четвъртък, 23 Юли 2009 ->
Неделя, 19 Юли 2009

Както винаги когато тръгвам с колелото и вчера нямах представа къде ще отида и колко километра ще навъртя. Мислех да направя стандартните за мен двайсетина километра с оглед на това, че потеглих към пет следобед, а по това време из пазарджишко още е страшна жега.

Не ми се мотаеше из града (много е малък) и затова тръгнах към Юнаците, което е на десетина километра. Вместо обаче да отбия където ме водеше пътят продължих и последваха Бошуля, Карабунар, Виноградец и понеже нямам навика да се връщам, а обичам да карам все направо продължих по пътя за Церово.

Почти до магистрала вече на 30-тият километър и със свършила вода започнах да виждам зор. Покрай пътя има много диви плодни дръвчета - череши, сливи, тук там някоя ябълка и още не узрели къпини. Примъкнах се на сянка под една сливка и след 15 минутна почивка и похапване с нови сили продължих към Лесичово. Това е моето село, но не спирах и с добро темпо го подминах, подминах също и Калугерово. Стигайки отново до магистралата реших да се прибера по нея като на няколко километра от Пазарджик помогнах на едни типове, които с голяма мъка слагаха рекламна табела. Изглеждаше като незаконна ама на мен какво ми пука от тази работа, нали казаха тешек кюрлер :)

Вече притъмняваше като се прибрах с омекнали крака. Добро каране малко над 50 км. с изкачвания, спускания и разнообразен пейзаж. Явно не съм в толкова лоша форма след като днес нямам мускулна треска и се чувствам добре.

[ Коментари: 6 ]
Коментари

[quote]Стигайки отново до магистралата реших да се прибера по нея[/quote]
Колкото и да уважавам стила ти на писане, не мога да не се учудя на глупостите които вършиш отвреме на време...

Написа Георги на 20-Jul-2009 02:01


В 12 вечерта пиша така :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 20-Jul-2009 09:52


http://news.ibox.bg/news/id_1724256090

хайде, честита да ти е новата власт ;-)

Написа V. Vassilev на 20-Jul-2009 17:38


мдааа тъкмо и аз това четях .... незнам какво да кажа ...

Написа Михаил Пелтеков (www) на 20-Jul-2009 17:55


Измислици са това. Както обичам да казвам, ще ме хванат за кура преди това дето го искат да стане.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 20-Jul-2009 17:56


"Новата власт"? Вассилев, чукча писател, чукча не читател, а?

Становището на "новата" ти власт е от април месец тази година. Новата власт, my ass! Извинете ме за френския, аман от комуноиди!

Написа Дончо (www) на 21-Jul-2009 18:41