< HomePage | Снимки
<- Сряда, 20 Април 2005 | Начална страница | Петък, 22 Април 2005 ->
Четвъртък, 21 Април 2005

Цитат на деня (оригиналното съобщение):

....

Did I already happen to mention that I think that the git model is the best model ever, and that I'm just not an incredibly good-looking hunk and becomingly modest, I'm smart too?

                Linus

Коментара е по повод на нова екстра, която добави в git, нещото което замени BitKeeper и бе написано за няма и месец. Определено Линус, като се хване с нещо и хората го слушат когато прави дизайн, нещата стават. За примери посочвам git, sparse и linux (естествено!).

Между другото първият коментар, който получи след като толкова скромно се представи беше "пак не си пиеш лекарствата". :-))

Споменавал ли съм, че много обичам да чета пощенски списъци?

И снукър обичам (дават световно по Eurosport) и палачинки обичам и да седя с лаптопа на тоалетната обичам (да живее 802.11g). Бахур не обичам. И Евроком Пловдив и Телекабел Пазарджик не обичам, защото имат едни фалшиви домейни, които се виждат само от техните мрежи. Говоря за evrocom.info и warez.ru. Имат си там някакъв форум и ми пращат реферерчета ама понеже са видими само от тяхната мрежа не мога да видя какво пишат по мой адрес :( Ще трябва да карам баща ми да пуска машината в пз да погледна от там. БТВ: супер подъл номер е това, което са направили с warez.ru, браво.

[ Коментари: 13 | Добави коментар ]
Коментари

:) :)
Като го гледам тоз разпокъсан постинг, ти пиеш ли си лекарствата :Р ?

Написа Дончо (www) на 22-Apr-2005 00:19


И още нещо кратичко - вземи направи един RSS и за коментарите, че така пропускам кефа понякога :)

Написа Дончо (www) на 22-Apr-2005 00:19


Ще, ще :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-Apr-2005 00:47


Все пак трябва да се отбележи, че git има още много хляб да яде, докато стигне bitkeeper - моментите с преименуването на файловете и с merge на странни неща например ще създадат много сериозни проблеми да се реализират толкова добре.

Написа Васил Колев (www) на 22-Apr-2005 00:55


Няма моменти с преименуването на фйлове, както казва Линус files does not matter. Поразчети се из архивите на git ML и ще разбереш за какво иде реч. merge има и работи доста добре благодарение на diff3 и merge командите. Естествено че git е назад от BK, но за един месец вече върши чудесна работа за управление на кода на ядрото. Никой не казва че работи за нещо друго, но все пак Линус е прав модела е добър :) виж коментара ми към статията за "новият scm на Линус" в linux-bg.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-Apr-2005 08:18


"Имат си там някакъв форум и ми пращат реферерчета ама понеже са видими само от тяхната мрежа не мога да видя какво пишат по мой адрес :(."

Нищо не се пише по твой адрес. Няколко пъти е споменавано името ти във връзка с "Как да ползваме Slackware Linux и KDE за нуждите на интернет клуб" и мирор-а на слак който поддържаш :). Ако имаш желание ще ти дам прокси за въпросният форум.

Написа netrootbg на 22-Apr-2005 11:16


То и аз така предположих ама реших да се направя на важен, че много се пише за мен :-))

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-Apr-2005 12:44


http://217.10.240.82/invision/

Написа root666 на 22-Apr-2005 13:13


Мерси.

Linux & Linux Appz, бррррр :(

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-Apr-2005 13:41


Наистина за 2 дена около 12 T информация изчезна, я за пред изпълнителната власт, я заради друго...Не че ми липсва, ама тук фанатици бол - ритуални самобичувания ще правят като нямат ларез с порно, краци, ръце и други крайници.

Написа Дафчо Табаков (www) на 22-Apr-2005 22:08


Намери си една граматика на българския език и виж кога се пише пълен член и кога не. Дразнещо е да се чете такъв текст.

Написа отегчен на 22-Apr-2005 23:30


За без пари толкова, пълен празен член това е положението.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Apr-2005 09:50


Какво сте се захванали тука бе майна. Тука темата е една, някои говорят за съвсем друго, а търети дори незнаят какво правят тука и пак пишат. Доста спам се излива тука. Трябва НСБОП да дойде тука. Ако целия спам се качи на диск сигурно ще е над 1 МВ :)

Написа майната на 23-Apr-2005 18:10


Добавяне на коментар
Не пишете nicknames, освен ако не се обръщам така към вас.
Е-мейл адресът няма да се показва на сайта.
Към него ще има връзка.

Коментарът трябва да е написан на български с кирилица или на английски. Останалите се трият.

Запомни адреса и името ми, за да не го пиша следващия път
начало
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!