< HomePage | Снимки
<- Неделя, 27 Август 2006 | Начална страница | Вторник, 29 Август 2006 ->
Понеделник, 28 Август 2006

Май ще сменям радио Нова, което слушам по цял ден. Започна да ми писва, защото въртят почти една и съща музика, а и ми се струва че постепенно се превръщат в CHR радиостанция, което пък изобщо не ми е по вкуса. Давам им още една седмица-две време, дано се промени нещо. Все пак през септември обикновенно медиите обновяват програмната си схема и става интересно.

Ако продължат с десетте тъпи песни, които вече знам наизуст ще им кажа довиждане и се местя при Ретро, Мила голд или някое друго.

[ Коментари: 6 ]
Коментари

напоследък съм се преместил от ретро към мила голд ;)
От началото на август нещо програмата на ретро не ме кефи ... но може и да е заради отпуските

Написа Йордан на 31-Aug-2006 13:25


Ако всяка песен тук Ви харесва, това е Радио 1. Няма по-приятно радио за цял ден. Вярно, че почнах да научавам песните наизуст, но няма лоша песен.

Написа sorcerer (www) на 31-Aug-2006 14:44


Лошото е, че и Радио 1 и Мила Голд не са толкова различни. Много ги слушах и двете радиостанции, но и при тях всеки ден се пуска едно и също. Хубавото поне е, че не са 10 песни и деня се уплътнява добре (за ралика от комерсиални радиостанции като Фреш, които пускат едно и също през половин час). Напоследък Радио 1 взеха да пускат песни, които ме учудват. Например тази последната на Шакира. Че кога тази песен стана хит. Вярно сега е такава, но е от типа песни-еднодневки. Все си мислех, че концепцията им е различна, но явно се е променила. Затова избора е Мила Голд. Но наскоро открих възможността да си направя custom radio в last.fm. Нареждам си няколко любими групи, то добавя няколко подобни и ги пускам в amarok. За хора, които слушат радио онлайн е доста удобно.

Написа Николай (www) на 31-Aug-2006 15:15


Приятно изненадан съм, че слушаш именно Nova - Just Listen!
Това радио за мен е номер едно и колкото да повтарят няма да паднат до степента на бълвочите като Фреш и други подобни.
Радиото за мое щастие все още внася някакво разнообразие в омазнения вече ефир и се радвам, че дори само в София и в Инет оцеля една такава идея.

Написа krassyo (www) на 03-Sep-2006 02:58


Разбирам те напълно за радиото. Аз затова ги сменям доста често. Според това което ми харесва в момента. Ще ти препоръчам нещо да погледнеш - http://www.beep-media-player.org/. Е, няма български станции вкарани там, но може и да ти хареса.

Написа Йовко Йовков (www) на 05-Sep-2006 20:43


пробвай chervilo.com. Там имат online радио, което слушаш докато си в сайта. По мое мнение много по-добре от Nova ;)

Написа Асен на 07-Sep-2006 10:49