< HomePage | Снимки
<- Април, 2009 | Начална страница | Юни, 2009 ->

Архив за месец Май, 2009

Петък, 1 Май 2009

Никога не съм виждал толкова много автобуси на стадион Васил Левски и около Ал. Невски. Доста народ е тръгнал на почивка и като гледам резултатът не в полза на почивките в България. При цена от 220 лв, която чух за три нощувки със закуски и път за Гърция - нищо чудно.

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Относно паркирането http://www.kato-idiot.com - някой да е попадал на това?

Написа Иван Зидаров (www) на 01-May-2009 07:45


Хахах туризмът е КЪМ СОФИЯ. Това са участниците в първомайския митинг на БСП.

Написа Комитата (www) на 01-May-2009 11:08


Като идиот е за идиоти, ама не е луд тоя дето яде баницата (собственика дето продава лепенките), а олигофрените, които са толкова малоумни, че биха дали пари, за да вандализират нечий автомобил. Много прост народ, чак да му се доплаче на човек.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 03-May-2009 10:05


Има нещо такова, чак във Виена се усеща, че в България са почивни дни.
п.с. само нашенци карат в BUS лентата на гратския транспорт!

Написа Мартин Душков (www) на 05-May-2009 20:20


Тези стикери, за които стана дума малко по-нагоре си имат смисъл. Поне имаха преди време, когато се даваха безплатно и с цел най-сетне "драйвърите" в БГ да се научат че тротоара все пак не е за да се паркира там, а за да се минава пеша! Да ме извиняват шофиращите, но не е лошо да се сещате че освен коли има и други начини за предвижване и не е лоша идея да оставяте шанс за това. Омръзнало ми е да трябва да излизам на платното за да мога да мина по някоя улица. И за капак като ходя там някой друг "драйвър" може да реши че не е нужно да изчака да намеря място да се слрия и да мине през мен.

Написа Михаил Стефанов (www) на 13-May-2009 21:27


Събота, 2 Май 2009

Вчера сутринта пътувах след като не бях спал цяла нощ и след като стигнах, за да вляза в ритъм съм проспал повече от 24 часа. Не е за мен тази работа с неспането. Младите да се мъчат.

Неделя, 3 Май 2009

Случайно гледах малко от футболен мач между Левски и Сливен (сините камъни?). Този спорт не ме пали и нищо чудно като имаме чудото наречено български футбол. Миналата седмица гледах малко как играят английските отбори и от видяното ми е 110% ясно защо футболът е религия на острова. Пичовете играят по 90 минути на високи обороти, играят сякаш живота им зависи от това. Да ги споменавам в един абзац с бг отборите си е чиста обида. Тези нашите тук не само, че ги мързи да бягат, то ги мързи да си подават, да мислят и изобщо се чуди човек, защо изобщо се занимават като не стават ама хич не стават.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Спомням си като дете супер много се кефех на мачовете в българското първенство тогава. Някак имаше хъс, имаше и много добри футболисти, които единственият им шанс за реализация бе в България. Бе друго си беше : )))
А сега не знам - само аз ли имам много силното чувство, че мачовете масово се продават и купуват и че се знае абсолютно всичко - от първо до последно място - още преди да е започнал първия кръг? Жалка работа... то затова всички чужди отбори ни мачкат здраво на клубно ниво - просто тук на тая територия не се играе футбол. Бе кво искаш - с такива мазни дебили като Батков и Вили Вуцов не може другояче да е...

Написа ed на 06-May-2009 07:38


Малко офф, но това "Сливен _сините камъни_" кърти отвсякъде!

Написа ед на 06-May-2009 07:39


Понеделник, 4 Май 2009

Учудващо безболезнено и бързо накарах eeepc-то да ползва през bluetooth, gprs модема на телефона. Преди бях пробвах, но тогава ударих на камък и понеже си имах нет от другаде, го бях зарязал. Сега като опря ножа о кокала се оказа, че не било толкова трудно, да не кажа, че не правих нищо особено. Да видим колко ще заболи около 45Mb направен трафик.

[ Коментари: 6 ]
Коментари

Linux?

Написа Лъчо (www) на 05-May-2009 23:45


Боли много, ако плащаш на стандартните тарифи. Иначе http://mtel.bg/mobiltel/mobile_internet/christmas_present.php

Написа Георги Гочев на 06-May-2009 06:06


@лъчо: шибана asus-ка xandros боза. кога ли ще я затрия и ще кача някоя свястна дистрибуция.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 06-May-2009 06:07


И аз така чат ползвам блутут през гсм-а понякога. Само че при уиндоус имаш the added benefit да почне да ти се ъпдейтва примерно акробат ридера баш в тоя момент. Голям кеф е, нета забозва, не може да спреш шибания ъпдейт а трафикчето си тече небрежно по 2.40 левчета на мегабайт. Фак.

Написа ед на 06-May-2009 07:57


А ако си в роуминг....

Написа Иво на 06-May-2009 11:13


Миналото лято бях на гости в Италия за 10 дни. Оказа се, че понятието "свободен безплатен wi-fi" там не съществува (поне там, където бях - Martinsicuro). Пробвах с М-телска карта през роуминг с моя eee pc 901. На втория или третия ден ми дойде sms, че наближавам кредитния си лимит и в крайна сметка платих 240лв. за удоволствието да сърфирам (силно казано сърфиране - само icq, някоя и друга новина от БГ и Дневника на Георги разбира се :) през роуминг. Иначе после намерих едни Интернет кафета/телефони, дето нета е 2 евро на час. Капитализъм! Добре, че въздуха там все още е безплатен :)

Написа Юли на 07-May-2009 08:08


Вторник, 5 Май 2009

Утрешните новини - печени агнета и празненства, прибиращите се у дома софиянци и задръстванията по двете ни жалки магистрали, още нещо за пълнеж, което се върти около тези две теми. Прозяв...

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Хайде честит имен ден! :)

Написа N.Pepelishev на 06-May-2009 20:46


ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!
С пожелания, за много здраве и успехи в начинанията Ви.

Написа Коста Костов на 06-May-2009 23:49


Сряда, 6 Май 2009

Три години се каня да отида на военен парад за шести Май, този път успях. Ходил съм войник, цяла година даже ми загубиха с глупостите им, но на живо движещ се танк, бронетранспортьор или военен самолет/хеликоптер не бях виждал. Щабно куче - скатавка, та ми беше мерак да видя на живо танковете. Преди време ходихме във Военния музей и като малко дете се катерих по немските машини и най ме беше яд, че не мога да вляза вътре. Днес макар че ги видях отдалеч (а и немските машини бяха представени само от G-klasse-та) останах доволен. Като за нашата армия парадът беше приличен. Човек ако иска да види обаче сериозен военен парад, ще трябва да иде на 9-ти май в Москва за День победьй.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

до колкото знам парада на червения площад е с пропуски ;)

Написа anonimen на 14-May-2009 07:28


Е па има го в торентите, тазгодишния, както и миналогодишния са впечатляващи, откъм военна техника.
Даже тази година на парада по случай 9-ти май в Хабаровск, определен брой бойни машини - Точка-У и С-300 спряха, за 30 сек. вдигнаха дулмите и бяха готови да стрелят. Такова нещо не е правено досега ... скоро ... на парад ...

И един друг аспект на евровизия, която вярвам, че не гледаш:
http://www.youtube.com/watch?v=FCZNfeWGTkQ
Aleksandrov Red Army Choir on Eurovision Song Contest 2009, Moscow [HQ]

Нямат равни браушките ...

Написа Стойчо на 14-May-2009 20:35


Четвъртък, 7 Май 2009

По-лош ден от понеделник - началото на работната седмица, може да бъде само четвъртък - начало на работната седмица. Както го бяхме подкарали, спокойно можеха да сложат четвъртък и петък да са почивни дни и тогава съвесем щяхме да я втасаме. За чий кур не се работи на 4-ти и 5-ти май - не питайте.

Петък, 8 Май 2009

Минавайки през пл.Славейков (противно място btw) забелязах книга озаглавена "Английски за българи" с корица оформена като поредицата "...for dummies".

Толкова ли свършиха нормалните учебници и курсове, че специално *ЗА БЪЛГАРИ* трябва да има английски. Ние какво, имаме нужда от специално отношение, за да научим този ужасно труден далечен нам и непонятен език ли?

Моля ако някой си е купил въпросната книга, нека ми обясни какво толкова има в нея.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Маркетинг има в нея... На бас, че бая народ ще си я купи точно заради заглавието.

Написа Силвина (www) на 13-May-2009 19:15


Събота, 9 Май 2009

Защо поне в Южния парк, разните детски забавления като въртележки, батути-замъци, паратропери и подобни се държат от типове, около които човек не би пуснал детето си, а и самият той се чувства неловко? Те може да са добри хора, ама просто не ми вдъхват доверие.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Моите впечатления са от малкия вход при кв. Стрелбище, преди Нишава. Там има два броя "бънджи"-та, два замъка, "езеро" с пластмасови патета и т.н. Не знам защо е така и каква е историята на назначаването им, но и на мен ми направи впечатление, че гореизброените съоражения се стопанисват от една фирма и служителите и' са подчертано мускулести типове. Мен също ме учуди, но останах много приятно изненадан от оношението им. Въпреки първоначалното впечатление от външния им вид, обаче, мога да кажа, че всичките са много учтиви, приветливи, усмихнати и отзивчиви.

За съжаление впечатлението ми от хората, които държат разните увеселителни съоражения на поляната със сцената, близо до същия вход, е коренно различно и по-скоро съвпада с твоето.

Написа Христо Еринин на 12-May-2009 20:03


Неделя, 10 Май 2009

Брей почти три години не съм пипал Slackcheck, а съм го ползвал редовно и без особени проблеми. Днес ножа опря о кокала и се наложи да добавя поддръжка за новите формати на Slackware пакетите. Те всъщност не са особено различни, вместо gzip компресия се използва LZMA, поради което освен TGZ вече има и TXZ пакети. Оправянето на slackcheck-а беше лесно, няма и двайсет реда промени, сега зора е да си седна на гъзЪ и да пусна новата версия. Най-големият ми проблем е, кой номер да й сложа. След три години застиване на версия 3.70 вариантите са два - пускам 3.80 или пускам 4.00, а после от 4.00 ще скоча на 7 след като нещото го препиша на ruby защото е модерно.

[ Коментари: 8 ]
Коментари

:-D

Аз много се зарадвах на Slackpkg в последните версии.

Написа Коко на 11-May-2009 22:19


Опции много, slackpkg даже идва със slack-a в ap/ така че със сигурност го бива. Май ще трябва да му хвърля един поглед и ако става, моят хак наречен slackcheck с удоволствие бих го изпратил в заслужена пенсия.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 11-May-2009 22:28


Ръчкам го от малко повече от месец. Готиното е че след като обновиш информацията, чрез него много лесно можеш да инсталираш нови пакети без да се налага да търсиш инсталационния диск.

slackpkg install-new <package>

Като package може да е част от името.

slackpkg upgrade-all

проверява инсталираните пакети за нови версии и ако има, чрез интерактивно меню (ncurses) ти предлага да избереш кой искаш да обновиш.

Благо е.

Написа Коко на 11-May-2009 22:53


Загуби ме на интерактивното меню, за една машина може да е забавно, но за двайсетина и повече със сигурност няма да е.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 11-May-2009 23:03


Всичко е маркирано по подразбиране. Поглеждаш пакетите и само натискаш enter.
Тъпото е, че за по-старите версии мирорите не се обновяват редовно. :-(

Написа Коко на 11-May-2009 23:21


Някой да е преминал на current с KDE4?

Написа TG на 12-May-2009 11:03


Едни от колегите в офиса. Единствените проблеми бяха с шибаната nvidia и шибаният им драйвер, който в последната версия гърмеше. При използване на по-стара версия нямаше проблеми.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 12-May-2009 11:19


Аз съм на ... или поне бях (след някакви много много n00b изпълнения свързани с драйверите на ати, xorg и желанието все пак да имам 4G RAM) и смятам отново да бъда ... Красивичко е ... (кога ще се науча, да не се зарибявам по eyecandy) и ми върши работа. Малко е дразнещо, че всеки *.desktop трябва да го ръчкаш, като plasmoid, ама се свиква!

Написа Lucifer (www) на 18-May-2009 08:21


Понеделник, 18 Май 2009

Пфуу свърши се. Изгледахме последните две серии на Prison Break и по края му може да се съди, че няма да има повече продължения. Благодаря на висшите сили, за което.

[ Коментари: 7 ]
Коментари

Абе ти гледай да не ги светнат на номера с prequel-ите ;)

Написа Даниел Панев (www) на 19-May-2009 03:17


Затова ли не писа 8 дни в блога? :)

Написа Филип Петров (www) на 19-May-2009 05:53


@даниел: пепел ти на устата, не ми се гледа как братята бягат от детски затвор и после ги гонят :)
@филип: не, по по-прозаични причини, много работа и все не остава време.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 19-May-2009 05:59


Да бе, и аз като си чеша топките така се оправдавам :-D

Написа Коко на 19-May-2009 06:05


По-скоро могат да разкажат за зараждането на компанията :) И без това роднинските връзки бяха налице. Ще стане Heroes-о-подобно. Аз гледах Caprica, има потенциал, особено при очертаващата се липса на качествени sci-fi серии.

Написа Nick (www) на 19-May-2009 19:17


Може би сега ще ти остане време, за ъпдейт на slackcheck за да работи с новия формат на slack пакетите;)

Написа Марто (www) на 20-May-2009 08:40


Той ъпдейта е готов, да взема ад си седна гъза да го пусна днес ли :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 20-May-2009 08:42


Вторник, 19 Май 2009

Карам колелото на един от колегите (защото моето е за ремонт) и понеже и това, което карам има нужад от леко притягане карам и се оглеждам за работилница за велосипеди. Когато не ми трябва съм сигурен, че минавам поне покрай няколко в околноста, обаче понеже съм на зор не откривам нищо. Това сигурно е някой от законите на Мърфи. Никога не го намираш нещо, когато ти трябва.

[ Коментари: 6 ]
Коментари

На бул. Васил Левски има една срещу хотел Downtown.

Написа петко на 20-May-2009 12:15


По принцип ходя точно там, но когато ми потрябва експертна помощ бях далече.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 20-May-2009 12:54


Ремонтират колела точно на излизането от подлеза на НДК по Васил Левски, в самото начало. Пред магазина има изкарани винаги велосипеди.

Написа sebastianz55 (www) на 20-May-2009 15:18


С тия оранжеви къси гащи и черното колело днес пред ЦУМ приличаше на футболист от Шахтьор Донецк :)

Написа V. Vassilev на 22-May-2009 09:32


Ей, не може човек да мине из града незабележимо :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-May-2009 09:42


Има една точно пред 35-то СОУ (на Милин Камък), работят от 10 до 13 (за началния час не съм сигурен, но за крайния съм). Там са от сумати и години, в общи линии може да се разчита на тях.

Написа TheGrave на 08-Jun-2009 11:34


Сряда, 20 Май 2009

Както обещах преди повече от седмица (брей колко лъжа), най-накрая оправих Slackcheck да работи с новите пакети. Свалете си и ползвайте версия 3.80 и без много да му мислите можете да скачате на Slackware-current. В момента съм с обновена машина (без KDE 4, обаче), всичко мина безпроблемно, просто ми трябва малко смелост да мина на KDE 4 и ще съм 100% -current.

Оказва се, че във freshmeat не съм обявил 3.70 (в която имаше доста оптимизации), затова там скачам направо на 3.80. В linux-bg не ми се занимава да качвам каквото и да е.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Препоръчвам ти да инсталираш КДЕ 4 на някаква виртуална машина, да го разгледаш, и да видиш дали можеш да се примириш със новостите и бъговете - аз не можах. Ползвах го два дни с много неуспешни опити да си оправя това или онова, но много от нещата бяха зле тогава - 4.0.2. Чувам, че някои са оправени в current бранча, но аз реших да остана на 3.5.10 "release 21.9", интеграцията със ОпенСусе 11.1 е убийствена.

Написа Кирил на 25-May-2009 11:45


4.0.2 е древно и никога не е било предвиждано за крайни потребители. Качи си 4.2.3 или изчакай 4.3, нещата ас както трябва да бъдат - направени и работещи.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 25-May-2009 11:50


Аз съм с 4.2.2 и е доста добре. Търкалям 4-ка от как се появи в debian experimental и като цяло малко зор се свиква в началото, но после е добре. Блур ефекта продължава да прави проблеми, поне при мен, но другите глезотиики са на ниво. Според мен липсват настройки за менюто и новия амарок е малко куц, но и това ще се оправи скоро.

Написа Peter Velichkov (www) на 25-May-2009 11:56


Четвъртък, 21 Май 2009

Midnight Commander е една от програмите, които използвам най-много докато съм пред компютъра. Направо съм се сраснал с файловия мениджър и текстовия редактор. Кофти е, че е и една от програмите, които след всяко обновяване ме изненадват с нещо неприятно.

След като вчера минах на Slack-current, mc не пропусна редовната си изненада като този път започна да показва TAB символите като <--->. По-принцип е идейно обаче има два проблема. Първо това показва пречи на copy+paste с мишката и второ няма опция за изключване в настройките на редактора.

Свалих кода с идея по груб начин да реша проблема, но се оказа, че все пак не се налага да се пипа с баданарката. Във файла за настройки трябва да добавите опция, която решава проблема. Покрай нея има и още една, която пък активира нещо полезно, а именно показва празните символи на края на реда.

Настройките се правят в ~/.mc/ini (с редактор различен от mcedit!) в секцията [Midnight-Commander] и са следните:

editor_visible_tabs=0
editor_visible_spaces=1

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Освен това има и втори проблем.

На RedHat когато си работиш и влизаш в директории след излизането си оставаш в последната директория.
При Debian след излизането си оставаш в директорията откъдето е стартиран mc, което е много досадно.

Написа peter на 22-May-2009 08:04


Когато ползваш една програма ежедневно... нормално е при ъпдейт да забележиш и най-малката промяна :)

Написа TG на 22-May-2009 08:34


Това се оправя с ползване на скрипт. В redhat го ползват, в дебиан не знам защо не го.

alias mc='. /usr/share/mc/bin/mc-wrapper.sh -a'

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 22-May-2009 09:15


vim & bash || perl should be enough(?). Can you enlighten me what mc does that can't be done with these 3? I remember back in the days when DOS was the PC only choice I had to use pc-tools & nc but now with shell smarter than me don't quite see a reason for a "file manager". Did I miss something?

Написа xeno на 22-May-2009 17:36


@xeno, "with shell smarter than me"... Ами, как да ти кажа... ние не сме толкова тъпи.

Написа Иван на 23-May-2009 17:19


Петък, 22 Май 2009

Цял ден борим бъгове от ония дето не трябва да ги има и се появяват в най-неочаквания момент. Бъгове, за които дори не знаеш какво да питаш Google и такива направени съвсем случайно преди месец и появяващи се сега. След цял ден подобни занимания човек се чувства като ударен с мокър парцал, но има някакво чувство на задоволство, че проблемът е решен.

Събота, 23 Май 2009

Водих малката на цирк Балкански. Бяха ми казали, че миналата година представлението било по-добро пък и тази година нямало много животни. Мен за за животните не ми пука, предпочитам да гледам хората, но хлапетата явно се кефят повече на животинките. Представлението си беше доста добро (повече се харесваше на татковците) и съм доволен от цирка. Така де, който иска да гледа животни да отиде в зоологическата градина. Аз предпочитам да гледам акробатите и другите трикове.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Това твойто малко като във вица (добре, че малката още не знае да чете) ;)

Дядо и внуче отишли на цирк.
- Дядо, дядо гледай - лъвове
- А, лъвове - обикновени котенца, едно време какви котенца имаше - ехее, същински лъвове.
След малко детето пак:
- Дядо, дядо, гледай - вълци
- А, вълци - обикновени кутрета, едно време какви кучета имаше - ехеее, същински вълци.
Накрая излиза фокусника и детето пак го дърпа:
- Дядо, дядо, виж, вълшебник
- А, вълшебник ми било това - обикновен педерас, а едно време какви педераси имаше - ехеее, същински вълшебници

Написа Габо (www) на 29-May-2009 18:24


Неделя, 24 Май 2009

Със свършването на новите сериали, минаваме на стари с предпочитания към комедиите. В момента сме започнали Двама мъже и половина и като гледам скоростта, с която напредваме (по няма и една-две серии на вечер) до края на шести сезон ще стигнем на нова година.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Има малко суша откъм готини филми напоследък.
Nordwand (north face) 2008 е добър за хора дето поназнайват немски и планинари.
La Linea 2008 е стабилно психотрилърче от Мексико.
Кранк Хай Волтидж е пълна боза, тоя път Джейсън се е поизложил.

Аз лично токущо си дръпнах Now you know 2002 (с Джеф Андерсън от Клъркс - голям фен съм на тоя филм :)) )

Написа ed на 25-May-2009 21:28


Здрасти, Георги. Обикновено коментирам за да попитам за update на current ISO-тата. Сега ще попитам дали възнамеряваш да поддържаш огледало и на slackware64-current и кога. :)

Написа Румен Стоянов на 27-May-2009 16:33


ISO-тата ще ги обновя днес по-късно, а slackware64 разбира се, че ще поддържам. Просто трябва да пипна едно скрипче за две минутки (и 30 мин sync :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 27-May-2009 18:03


Четвъртък, 28 Май 2009

Вече на mirrors.unixsol.org има копие на Slackware64-current. Обновява се автоматично, но засега не смятам да правя от него ISO файлове.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Nice. Нека излезе поне един release и тогава ISO-та. :)

Написа Румен Стоянов на 29-May-2009 18:10


Всъщност Slack64 си е rebranded Slamd64, явно Патрик най-сетне е решил проекта да стане официален.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 29-May-2009 18:49


rsync: opendir "/slackware64-current/slackware64/kdei" (in slackware) failed: Permission denied (13)
rsync: opendir "/slackware64-current/slackware64/l" (in slackware) failed: Permission denied (13)
rsync: opendir "/slackware64-current/slackware64/n" (in slackware) failed: Permission denied (13)
rsync: opendir "/slackware64-current/slackware64/t" (in slackware) failed: Permission denied (13)
rsync: opendir "/slackware64-current/slackware64/tcl" (in slackware) failed: Permission denied (13)
rsync: opendir "/slackware64-current/slackware64/x" (in slackware) failed: Permission denied (13)
rsync: opendir "/slackware64-current/slackware64/xap" (in slackware) failed: Permission denied (13)
rsync: opendir "/slackware64-current/slackware64/y" (in slackware) failed: Permission denied (13)
rsync: opendir "/slackware64-current/usb-and-pxe-installers" (in slackware) failed: Permission denied (13)

Написа XsPiDeR на 30-May-2009 15:12


Мдаа, така е дошло от mirror-а. Оправих го на ръка.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 30-May-2009 15:15


Петък, 29 Май 2009

Оказа се, че файловете с данни създадени от postgresql когато работи на 32 битова OS, са различни от тези създавани на 64 битова. Което е най-малкото неприятно, защото сега за преместването на една 30Gb БД ще трябва да се прави dump+restore вместо просто rsync.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

С firebird казусът е същия, преди време имах сходен проблем.

Написа stan (www) на 01-Jun-2009 07:56


Еххх и аз си мислех, че ще стане по лесния начин, а то ...

Написа Михаил Пелтеков (www) на 01-Jun-2009 17:00


Събота, 30 Май 2009

Открих SUBTOTAL функцията на OpenOffice Calc. Тази функция е незаменима ако ползвате Auto filter, за да създавате различни изгледи на таблица и имате нужда да знете нещо само за показаните редове.

Неделя, 31 Май 2009

Бяхме се наканили да правим филмов weekend, но в крайна сметка вместо да се дзверим у телевизоро си отспахме, след което гледахме два стари филма с Джим Кери - Шоуто на Труман и Man on the Moon. Всеки път като гледам Шоуто на Труман си мисля как нашето момче излизайки от студиото прибира всичките парички на тези дето са го снимали цял живот без да го питат, съди ги яко и те фалират. Не е лошо да се направи втора част с подобна тематика, бих я гледал (dvdrip).

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Сънят е здраве :)

Написа ед на 04-Jun-2009 01:42