< HomePage | Снимки
<- Петък, 13 Октомври 2006 | Начална страница | Неделя, 15 Октомври 2006 ->
Събота, 14 Октомври 2006

Crank е безмислен, но забавен филм с Джейсъм Стейтам. Наш'то момче сериозно се е захванало да става екшън герой и този път се представя доста по-добре от Transporter 2, който си беше повърня. Не че тук има Шекспирови цитати, но забързаността на филма пък и краят го правят малко по-свестен от стандартните глупави екшъни от последната година-две.

За малко да ми се отпусне от сърцето и да препоръчам да се гледа на кино, но като се сетих колко обръщащо стомаха могат да подействат сцените с виенето на свят гледани на голям екран, по-добре си го гледайте у дома (и не като мен с руски дублаж :)

[ Коментари: 6 ]
Коментари

Късно и аз на руския дублаж попаднах. Забавен е филма, но на края не ми хареса едно нещо. Голямо падане беше. Лошия вече сигурно и линейката, го беше вдигнала, нашия звъня на гаджето (че и секретар се включи), каза една две три философски мисли и чак тогава падна.

Написа Николай (www) на 17-Oct-2006 08:04


Без малко фантастика не може да се мине.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 17-Oct-2006 08:09


Като за екшън филмчето си е добро, даже има и история(нещо което все по-рядко намирам във филмите).

Написа MacTeP (www) на 17-Oct-2006 12:16


Филмът си стува петачката (за кино). Саудът е убийствен, а в русковорящата версия се е изгубил тотално. Наложи ми се да го сваля за дъщеря ми и го гледах, та разбрах каква е разликата. На кино ми хареса много, у дома ми се стори посредствен и незабележим. И май разликата е в сауда.

Написа tvelkov на 19-Oct-2006 07:52


tvelkov - какво по дяволите е "сауд" !? Ако си искал да кажеш "саунд" по-добре кажи "звук", ако искаш да кажеш "сауднтрак", кажи "музиката към филма"... примерно.

Написа Ивайло на 19-Oct-2006 08:07


@Ивайло: на tvelkov просто не му работят няколко от клавишите на клавиатурата, не вярвам да е бил гладен, щото буквите не хранят, но липсите им срами

Написа SimonP на 24-Oct-2006 09:08